9 de juny: segon descens del Torrent de Paréis

a .

CampusEsport ha programat un nou descens del Torrent de Paréis pel dissabte 9 de juny. Aquesta sortida es realitzarà amb l'acompanyament de guies de muntanya titulats i està limitada a persones amb una mínima preparació física.

Aquesta excursió complementa el calendari programat de sortides que s'ha desenvolupat durant el primer semestre de 2018 i s'ofereix com a resposta a l'alta demanda d'usuaris que no s'han pogut inscriure a la sortida prevista per dia 2 de juny. La ruta partirà des del Restaurant Escorca (carretera Ma-10, km. 25,2) i té prevista una durada d'entre sis i set hores.

CampusEsport
 recomana a les persones interessades a assistir que duguin calçat i roba impermeable i preparada per a l'ocasió; motxilla de dues anses i menjar i beguda suficient. Des de l'organització s'oferirà material addicional necessari per realitzar el descens del torrent i una assegurança; malgrat això, serà imprescindible que els assistents compleixin les recomanacions de participació. A causa de la dificultat d'aquesta sortida i amb la finalitat d'una bona supervisió per part dels monitors acompanyants les places estan limitades a trenta participants.

El nombre mínim d'inscrits per garantir el descens del torrent són quinze persones. Les persones interessades s'han d'inscriure a la recepció de les instal·lacions esportives. Una vegada cobertes les places mínimes, CampusEsport contactarà als preinscrits per confirmar la sortida de l'excursió i formalitzar l'abonament de la quota; vuit euros per a socis i quinze per a externs.

CampusEsport es reserva el dret d'anul·lar l'activitat, amb tres dies d'antelació, per causes meteorològiques o per no arribar al nombre mínim de participants. Suma't al nostre grup i supera el repte del Torrent de Paréis!

AMB EL SUPORT DE