Campusesport organitzarà excursions mensuals com a principal novetat del programa Posa’t en Marxa 2018

a .

 

L’any 2018 du importants novetats a les instal·lacions esportives del campus de la UIB. Millores de les instal·lacions i noves propostes esportives s’aniran implementant al llarg del nou any, amb l’objectiu d’oferir una oferta diversificada i unes condicions òptimes per a la pràctica de l’esport.

Com a primera novetat destaquen les excursions mensuals que s’emmarquen en el programa d’activitats dirigides Posa’t en Marxa. A partir de febrer i fins al mes de juny, període de vigència de l’imminent nou calendari d’activitats, es programarà una excursió mensual per paratges naturals de Mallorca.

Aquesta proposta serà oberta als externs; els usuaris de CampusEsport interessats a participar en les excursions hauran d’abonar únicament 5 euros per a la seva participació, i els externs 8. Aquest import anirà destinat al cobriment de les despeses per assegurança de responsabilitat civil i accidents i per l’acompanyament d’un guia de muntanya titulat.

Les excursions programades per al final d’hivern (mesos de febrer i març) estan planificades per gaudir de l’alta muntanya mallorquina i de les vistes i sensacions que ens pot oferir. Les sortides de primavera (mesos d’abril i maig) s’estan organitzant amb la vista posada a les rutes de costa, amb la finalitat de poder-les combinar amb activitats complementàries com el Ioga i la Natació a vorera de mar.

Es proposen les següents sortides:

  • Puig de Tosals Verds. Dia 17 de febrer; ruta circular des de la Font des Noguer (Escorca). Nivell fàcil/mitjà i durada aproximada de quatre hores.
  • Es Cornadors. Dia 10 de març; ruta pel barranc de Biniaraix (Sóller). Nivell fàcil/ mitjà i duració aproximada d’entre quatre i cinc hores.
  • Ruta dels Pintors. Dia 21 d’abril; pista circular pels voltants de Cala Deià i Llucalcari (Deià). Nivell fàcil/mitjà i duració aproximada de cinc hores.
  • Ruta de Cala Magraner a Cala Romàntica. Dia 12 de maig; passeig per la costa  de Cales de Mallorca. Hi haurà possibilitat de visitar una cova. Nivell fàcil i duració aproximada d’entre tres i quatre hores. 
  • Descens del Torrent de Pareis. Dia 2 de juny; ruta difícil, d’entre sis i set hores, d’Escorca a Sa Calobra. Aquesta sortida tindrà un preu especial i per seguretat el grup serà més reduït; vuit euros per a socis i quinze per a externs. MOLT POQUES PLACES

CampusEsport recomana als participants que duguin roba preparada per a l’ocasió; jaqueta o impermeable; calçat esportiu o de muntanya; motxilla de dues anses; menjar i beguda suficient; i de forma opcional, pals telescòpics. És imprescindible que els assistents compleixin les recomanacions de participació que estableix l’organització quant a roba, beguda, alimentació i calçat. Animau-vos a descobrir a través de l’esport una Mallorca diferent!

 Aquestes activitats estan limitades a 40 persones per al nivell fàcil o mitjà, i a trenta persones en el cas especial del Torrent de Pareis; aquesta darrera excursió comptarà amb requisits especials pel seu nivell de dificultat. L’organització es reserva el dret d’anul·lar les activitats, amb tres dies d’antelació, per causes meteorològiques. Per a la participació serà obligatòria la inscripció prèvia a la recepció de les instal·lacions esportives i l’abonament de l’import de 8 o 8 euros, segons siguin usuaris de CampusEsport o externs, en concepte d’assegurança i guia acompanyant.

 

 Cartell del programa d'excursions

AMB EL SUPORT DE