Activitat especial per a socis: anem d’excursió a Galatzó

a .

El dissabte 16 de desembre els socis de CampusEsport poden participar en una excursió a Galatzó, en una activitat organitzada per gaudir d’un dia especial de companyonia envoltats de natura i aire pur.  

El Puig de Galatzó és un cim de poc més de 1000 metres d’altura, que es troba a la zona sud-oest de la Serra de Tramuntana. Esdevé en un dels millors punts de Mallorca per contemplar l’illa. Es troba enmig dels termes municipals de Puigpunyent, Estellencs i Calvià.

Aquesta muntanya està carregada de llegendes, mites i anècdotes relacionades amb la seva forma inaccessible, condicions climàtiques i l’existència de coves prehistòries; per aquests motius és un lloc a l’aire lliure especial que tot amant de la naturalesa i el trekking ha de visitar.

El nivell de dificultat d’aquesta activitat és fàcil i, per tant, és apte per a tota la família. La caminada tendrà una durada d’entre tres i quatre hores i una extensió de cinc quilòmetres, amb un desnivell de 507 metres que seran transitats per camins de muntanya en bon estat.

CampusEsport recomana als usuaris interessants que duguin roba i calçat esportiu o adaptat a la muntanya; menjar i aigua suficient; motxilla per guardar tots els estris i pals telescòpics per ajudar-se durant l’excursió. El punt de trobada serà la recepció de les nostres instal·lacions esportives, a les 8.30 hores del matí. La sortida de l’excursió es durà a terme des de la Font des pi (Puigpunyent).

Les places són limitades i els interessants s’han d’inscriure a la recepció de CampusEsport fins al dimecres, 13 de desembre, abonant cinc euros per persona. Aquest import comprèn una assegurança d’accidents i responsabilitat civil a més del servei d’acompanyament per part d’un guia de muntanya titulat.  

Aprofitau aquesta ocasió i gaudiu d’un dissabte especial amb els companys campusesporters!

 

AMB EL SUPORT DE