Prova la nostra Escola de Natació de forma gratuïta!

a .

Des de CampusEsport posam en marxa una nova promoció per donar a conèixer les nostres instal·lacions i serveis complementaris. Molts dels nostres socis ens coneixen per les instal·lacions exteriors, les activitats dirigides o la sala de fitness, però desconeixen les característiques de la nostra piscina i l'existència de l'Escola de Natació.

La piscina d'electròlisi salina del campus de la UIB és l'escenari perfecte de l'Escola de Natació de CampusEsport, una acadèmia que ofereix la possibilitat d'aprendre a nedar com ho fan els professionals de les disciplines aquàtiques. Són nombrosos beneficis de la natació, sigui per a infants o per adults; desenvolupament de capacitats aeròbiques, enfortiment muscular, perfeccionament tècnic, augment de la velocitat... Amb l'ajuda dels nostres professionals, tècnics reconeguts per la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN), aprendràs a nedar de forma correcta i milloraràs la teva condició física amb un dels esports més complets que es poden practicar.

T'agradaria saber més sobre la nostra Escola de Natació però no estàs del tot convençut per apuntar-t'hi? Perquè no fas una prova? CampusEsport ofereix la possibilitat de participar gratuïtament en dues sessions de l'Escola de Natació entre els dies 4 i 12 d'abril; aquesta oferta va dirigida a nins a partir d'1 any i a adults.

Les persones interessades han de contactar amb nosaltres per via telefònica i deixar les seves dades; la coordinadora d'Activitats Aquàtiques contactarà per concretar dia i hora per les proves. Aprofita aquesta oportunitat i descobreix un esport apassionant!

AMB EL SUPORT DE