Classes especials de Nadal 2017

a .

 

S'apropen les festes de Nadal, i com no podia ser d'altra manera, des de CampusEsport organitzem una nova edició de les classes especials Posa't en Marxa.

Comencem les festes i acabem l'any 2017 de la millor forma possible!  

Enguany tindrem quatre diades de classes especials a les nostres instal·lacions esportives i una sortida al camp amb la qual anirem d'excursió al Puig de Galatzó.

L'organització de les classes especials de dia 18 de desembre i dia 5 de gener implica la suspensió de les sessions ordinàries del nostre programa d'activitats dirigides.

Vols saber més sobre els exercicis especials programats? 

- IOGA-LATES: Fusió de Ioga i Pilates. Activa la teva flexibilitat amb un moviment constant!

- ENTRENAMENT AUTOGEN: Relaxa't amb aquesta tècnica psicoterapèutica centrada en la concentració passiva que se basa en les sensacions.

- STEP: És una activitat física similar a l'aeròbic, que consisteix en dur a terme seqüències d'exercicis sobre un escaló. 

- INDOOR CYCLING: Sessió intensiva de bicicleta estàtica: pedaleig constant amb pujades i baixades d'intensitat, en que cada persona pot regular el seu nivell.

- FITKANA: Entrena de forma intensiva explotant la teva competitivitat a través del joc.

- CHIKUNGMoviments lents, postures estàtiques, meditació i visualització de l'energia del cos.

Participa-hi i celebra aquestes festes amb nosaltres!

Activitat especial per a socis: anem d’excursió a Galatzó

a .

El dissabte 16 de desembre els socis de CampusEsport poden participar en una excursió a Galatzó, en una activitat organitzada per gaudir d’un dia especial de companyonia envoltats de natura i aire pur.  

El Puig de Galatzó és un cim de poc més de 1000 metres d’altura, que es troba a la zona sud-oest de la Serra de Tramuntana. Esdevé en un dels millors punts de Mallorca per contemplar l’illa. Es troba enmig dels termes municipals de Puigpunyent, Estellencs i Calvià.

Aquesta muntanya està carregada de llegendes, mites i anècdotes relacionades amb la seva forma inaccessible, condicions climàtiques i l’existència de coves prehistòries; per aquests motius és un lloc a l’aire lliure especial que tot amant de la naturalesa i el trekking ha de visitar.

El nivell de dificultat d’aquesta activitat és fàcil i, per tant, és apte per a tota la família. La caminada tendrà una durada d’entre tres i quatre hores i una extensió de cinc quilòmetres, amb un desnivell de 507 metres que seran transitats per camins de muntanya en bon estat.

CampusEsport recomana als usuaris interessants que duguin roba i calçat esportiu o adaptat a la muntanya; menjar i aigua suficient; motxilla per guardar tots els estris i pals telescòpics per ajudar-se durant l’excursió. El punt de trobada serà la recepció de les nostres instal·lacions esportives, a les 8.30 hores del matí. La sortida de l’excursió es durà a terme des de la Font des pi (Puigpunyent).

Les places són limitades i els interessants s’han d’inscriure a la recepció de CampusEsport fins al dimecres, 13 de desembre, abonant cinc euros per persona. Aquest import comprèn una assegurança d’accidents i responsabilitat civil a més del servei d’acompanyament per part d’un guia de muntanya titulat.  

Aprofitau aquesta ocasió i gaudiu d’un dissabte especial amb els companys campusesporters!

 

Gaudeix del teu esport al millor preu amb els Bonos Pàdel

a .

 

 

Campusesport ofereix l'oportunitat de contractar bonos per a les pistes de pàdel i bonos per a llum, amb l’objectiu d’oferir una alternativa econòmica a tots els aficionats a aquest esport de raqueta.

Aquests vals no tenen una data de caducitat i es poden fer servir quan es vulgui. A més, conscients del necessari estalvi energètic, si es ve a jugar de dia i no es requereix llum artificial, només es consumiria el bono de pista. En el cas de fer servir les hores verdes i esgoteu els vals de pista, sempre podeu venir a jugar de nit abonant únicament l’import de la pista al preu que es correspongui.

Que els doblers no siguin l’excusa! Pots consultar les tarifes aquí o consultar-nos per via telefònica al número 971172554.

 

PREUS BONOS DE PÀDEL
Bono PàdelSociUIBExternLlum
5 hores 30,00 € 35,00 € 40,00 € 10,00 €
10 hores 55,00 € 65,00 € 75,00 € 20,00 €
15 hores 65,00 € 79,00 € 89,00 € 30,00 €

Comunicat sobre notícia apareguda als mitjans de comunicació: tolerància zero als abusos sexuals

a .

En relació a la noticia publicada avui sobre la condemna per abusos sexuals a un socorrista de CampusEsport, volem aclarir que:

Aquesta persona va ser apartada del servei el mateix dia que van ocórrer el fets denunciats, de manera coordinada amb les famílies afectades, que continuen a dia d’avui vinculades a CampusEsport.
Els fets denunciats es van produir el passat 20 de gener de 2017 horabaixa quan una nina, usuària de les activitats aquàtiques, en sortir de l’entrenament li va contar a la seva mare que va ser objecte de tocaments per part d’un socorrista. La mare ho va comunicar el mateix dia al director tècnic de les escoles aquàtiques de CampusEsport. La família va decidir posar una denuncia a la Policia Nacional per abusos sexuals i ho va comentar amb altres famílies, una de les quals també va interposar denúncia per uns fets similars ocorreguts a l’any 2016.

Això va ser un divendres i la direcció de CampusEsport va contactar durant el cap de setmana amb el socorrista, comunicant-li l’existència de la denúncia i el va apartar immediatament del servei: primer forçant-lo a agafar vacances i posteriorment amb un acomiadament. És a dir, el dia 20 de gener, dia dels fets, va ser el darrer dia que el monitor va fer feina a CampusEsport.

Cal destacar que aquesta persona, igual que tots els empleats de CampusEsport, havia lliurat a l'empresa un document expedit pel Ministeri de Justícia certificant que una vegada consultada la Base de dades del Registre Central de Delinqüents Sexuals, NO CONSTA informació penal.

Aquesta situació ha estat excepcional i la Fundació Universitat Empresa va actuar amb rapidesa i contundència, demostrant tolerància zero cap als abusos sexuals.

CampusEsport mantindrà la secció de competició de natació sincronitzada

a .

CampusEsport, que gestiona la Fundació Universitat-Empresa de la UIB, va decidir a final de la setmana passada de suprimir la secció de natació sincronitzada arran de la renúncia, per motius professionals, de l’entrenadora a continuar amb el projecte.

Atesa la inquietud que va generar aquesta decisió en les esportistes i les seves famílies, CampusEsport ha pres la decisió de mantenir la secció de competició de natació sincronitzada i així ho ha anunciat avui a les 37 famílies afectades. De fet, CampusEsport ja treballa per trobar professionals que puguin fer-se càrrec de l’escola de competició, i per garantir la sostenibilitat econòmica del projecte.

El director de les instal·lacions esportives, Miquel Gelabert, ha afegit que «és la tercera temporada seguida que es produeixen dificultats per contractar entrenadors/es de natació sincronitzada per a competició. Malgrat això, farem el possible per mantenir aquest projecte que tants d’èxits esportius ens ha donat».

La direcció de CampusEsport demana disculpes a les famílies afectades per les molèsties ocasionades i comprèn la inquietud generada entre les esportistes d’aquest esport minoritari. 

AMB EL SUPORT DE