Campusesport organitzarà excursions mensuals com a principal novetat del programa Posa’t en Marxa 2018

a .

 

L’any 2018 du importants novetats a les instal·lacions esportives del campus de la UIB. Millores de les instal·lacions i noves propostes esportives s’aniran implementant al llarg del nou any, amb l’objectiu d’oferir una oferta diversificada i unes condicions òptimes per a la pràctica de l’esport.

Com a primera novetat destaquen les excursions mensuals que s’emmarquen en el programa d’activitats dirigides Posa’t en Marxa. A partir de febrer i fins al mes de juny, període de vigència de l’imminent nou calendari d’activitats, es programarà una excursió mensual per paratges naturals de Mallorca.

Aquesta proposta serà oberta als externs; els usuaris de CampusEsport interessats a participar en les excursions hauran d’abonar únicament 5 euros per a la seva participació, i els externs 8. Aquest import anirà destinat al cobriment de les despeses per assegurança de responsabilitat civil i accidents i per l’acompanyament d’un guia de muntanya titulat.

Les excursions programades per al final d’hivern (mesos de febrer i març) estan planificades per gaudir de l’alta muntanya mallorquina i de les vistes i sensacions que ens pot oferir. Les sortides de primavera (mesos d’abril i maig) s’estan organitzant amb la vista posada a les rutes de costa, amb la finalitat de poder-les combinar amb activitats complementàries com el Ioga i la Natació a vorera de mar.

Es proposen les següents sortides:

  • Puig de Tosals Verds. Dia 17 de febrer; ruta circular des de la Font des Noguer (Escorca). Nivell fàcil/mitjà i durada aproximada de quatre hores.
  • Es Cornadors. Dia 10 de març; ruta pel barranc de Biniaraix (Sóller). Nivell fàcil/ mitjà i duració aproximada d’entre quatre i cinc hores.
  • Ruta dels Pintors. Dia 21 d’abril; pista circular pels voltants de Cala Deià i Llucalcari (Deià). Nivell fàcil/mitjà i duració aproximada de cinc hores.
  • Ruta de Cala Magraner a Cala Romàntica. Dia 12 de maig; passeig per la costa  de Cales de Mallorca. Hi haurà possibilitat de visitar una cova. Nivell fàcil i duració aproximada d’entre tres i quatre hores. 
  • Descens del Torrent de Pareis. Dia 2 de juny; ruta difícil, d’entre sis i set hores, d’Escorca a Sa Calobra. Aquesta sortida tindrà un preu especial i per seguretat el grup serà més reduït; vuit euros per a socis i quinze per a externs. MOLT POQUES PLACES

CampusEsport recomana als participants que duguin roba preparada per a l’ocasió; jaqueta o impermeable; calçat esportiu o de muntanya; motxilla de dues anses; menjar i beguda suficient; i de forma opcional, pals telescòpics. És imprescindible que els assistents compleixin les recomanacions de participació que estableix l’organització quant a roba, beguda, alimentació i calçat. Animau-vos a descobrir a través de l’esport una Mallorca diferent!

 Aquestes activitats estan limitades a 40 persones per al nivell fàcil o mitjà, i a trenta persones en el cas especial del Torrent de Pareis; aquesta darrera excursió comptarà amb requisits especials pel seu nivell de dificultat. L’organització es reserva el dret d’anul·lar les activitats, amb tres dies d’antelació, per causes meteorològiques. Per a la participació serà obligatòria la inscripció prèvia a la recepció de les instal·lacions esportives i l’abonament de l’import de 8 o 8 euros, segons siguin usuaris de CampusEsport o externs, en concepte d’assegurança i guia acompanyant.

 

 Cartell del programa d'excursions

CampusEsport celebra els resultats obtinguts als campionats d’Espanya de Natació Artística i posa en marxa iniciatives per fomentar l’esport femení

a .

La secció de Natació Artística de CampusEsport encadena un seguit d'excel·lents resultats durant el primer semestre de la temporada, col·locant-se entre les millors posicions de la classificació nacional en les categories aleví, infantil i júnior.

Els resultats s'han vist reflectits en la puntuació obtinguda en els Campionats d'Espanya d'hivern, celebrats a Valladolid i a Saragossa, en què les esportistes de CampusEsport van aconseguir un notable èxit tant a nivell col·lectiu com individual.

Des del punt de vista tècnic, l'àrbitre-jutge de Natació Artística Magdalena Fiol afirma que «si bé CampusEsport és un club modest, en els últims anys han fet els passos necessaris perquè creixés i millorés el seu nivell tècnic».

Segons Fiol, «la qualitat professional es reflecteix en els podis nacionals en categoria aleví i infantil; tenir aquests resultats demostra l'esforç de l'equip de tecnificació, el club i les famílies, i assegura que el club de la UIB continuarà sent un referent en l'àmbit de la Natació Artística balear».

En aquest context cal destacar que l'equip aleví es va classificar per disputar el Campionat d'Espanya d'estiu de 1a divisió; l'equip infantil va quedar en vuitena posició en el "combo", i l'equip júnior va aconseguir la novena posició entre vint clubs participants de tot Espanya, a més d'aconseguir la setena posició en "equip lliure".

En l'àmbit individual cal destacar el resultat de la nedadora Sandra Olivieri, que va quedar subcampiona d'Espanya en la competició de figures en categoria infantil, i va ser convocada per a la concentració amb la selecció espanyola infantil al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. També destaquen els resultats de Déu de Lluc Bonnín, Maira Martin i Zoe Breevaart en les categories de "sol lliure", "només tècnic", "duo lliure" i "duo tècnic".

Portes Obertes

Per tal de donar visibilitat a aquesta modalitat esportiva, CampusEsport obre les portes a totes aquelles nenes que volen iniciar-se en la modalitat de Natació Artística i les convida a venir a entrenar de forma totalment gratuïta amb els nostres equips fins al 15 d'abril.

Per Miquel Gelabert, director de CampusEsport, «la Natació Artística és una disciplina esportiva sacrificada que necessita major visibilització. Amb aquestes portes obertes pretenem apropar aquest esport i tots els valors que envia a la societat; la nostra aposta és que les nenes de les Illes Balears puguin conèixer aquest esport i, al mateix temps, donar un impuls a la nostra pedrera ».

«A CampusEsport trobaran unes instal·lacions aquàtiques úniques, bon ambient per a la pràctica esportiva i un equip de professionals dedicats en cos i ànima a la divulgació de la Natació Sincronitzada o Artística», afegeix Gelabert.

Les persones interessades a participar en les portes obertes simplement han de contactar per via telefònica amb la recepció de CampusEsport i seran remeses a la coordinadora de Natació Artística, qui atendrà totes les peticions amb molt de gust.

Des de fa més d'un lustre les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears estan implicades en la transmissió dels valors de la igualtat, el treball en equip, la disciplina, la cooperació i l'esforç a través de la promoció d'aquest esport minoritari femení.

Classes especials de Nadal 2017

a .

 

S'apropen les festes de Nadal, i com no podia ser d'altra manera, des de CampusEsport organitzem una nova edició de les classes especials Posa't en Marxa.

Comencem les festes i acabem l'any 2017 de la millor forma possible!  

Enguany tindrem quatre diades de classes especials a les nostres instal·lacions esportives i una sortida al camp amb la qual anirem d'excursió al Puig de Galatzó.

L'organització de les classes especials de dia 18 de desembre i dia 5 de gener implica la suspensió de les sessions ordinàries del nostre programa d'activitats dirigides.

Vols saber més sobre els exercicis especials programats? 

- IOGA-LATES: Fusió de Ioga i Pilates. Activa la teva flexibilitat amb un moviment constant!

- ENTRENAMENT AUTOGEN: Relaxa't amb aquesta tècnica psicoterapèutica centrada en la concentració passiva que se basa en les sensacions.

- STEP: És una activitat física similar a l'aeròbic, que consisteix en dur a terme seqüències d'exercicis sobre un escaló. 

- INDOOR CYCLING: Sessió intensiva de bicicleta estàtica: pedaleig constant amb pujades i baixades d'intensitat, en que cada persona pot regular el seu nivell.

- FITKANA: Entrena de forma intensiva explotant la teva competitivitat a través del joc.

- CHIKUNGMoviments lents, postures estàtiques, meditació i visualització de l'energia del cos.

Participa-hi i celebra aquestes festes amb nosaltres!

Activitat especial per a socis: anem d’excursió a Galatzó

a .

El dissabte 16 de desembre els socis de CampusEsport poden participar en una excursió a Galatzó, en una activitat organitzada per gaudir d’un dia especial de companyonia envoltats de natura i aire pur.  

El Puig de Galatzó és un cim de poc més de 1000 metres d’altura, que es troba a la zona sud-oest de la Serra de Tramuntana. Esdevé en un dels millors punts de Mallorca per contemplar l’illa. Es troba enmig dels termes municipals de Puigpunyent, Estellencs i Calvià.

Aquesta muntanya està carregada de llegendes, mites i anècdotes relacionades amb la seva forma inaccessible, condicions climàtiques i l’existència de coves prehistòries; per aquests motius és un lloc a l’aire lliure especial que tot amant de la naturalesa i el trekking ha de visitar.

El nivell de dificultat d’aquesta activitat és fàcil i, per tant, és apte per a tota la família. La caminada tendrà una durada d’entre tres i quatre hores i una extensió de cinc quilòmetres, amb un desnivell de 507 metres que seran transitats per camins de muntanya en bon estat.

CampusEsport recomana als usuaris interessants que duguin roba i calçat esportiu o adaptat a la muntanya; menjar i aigua suficient; motxilla per guardar tots els estris i pals telescòpics per ajudar-se durant l’excursió. El punt de trobada serà la recepció de les nostres instal·lacions esportives, a les 8.30 hores del matí. La sortida de l’excursió es durà a terme des de la Font des pi (Puigpunyent).

Les places són limitades i els interessants s’han d’inscriure a la recepció de CampusEsport fins al dimecres, 13 de desembre, abonant cinc euros per persona. Aquest import comprèn una assegurança d’accidents i responsabilitat civil a més del servei d’acompanyament per part d’un guia de muntanya titulat.  

Aprofitau aquesta ocasió i gaudiu d’un dissabte especial amb els companys campusesporters!

 

Gaudeix del teu esport al millor preu amb els Bonos Pàdel

a .

 

 

Campusesport ofereix l'oportunitat de contractar bonos per a les pistes de pàdel i bonos per a llum, amb l’objectiu d’oferir una alternativa econòmica a tots els aficionats a aquest esport de raqueta.

Aquests vals no tenen una data de caducitat i es poden fer servir quan es vulgui. A més, conscients del necessari estalvi energètic, si es ve a jugar de dia i no es requereix llum artificial, només es consumiria el bono de pista. En el cas de fer servir les hores verdes i esgoteu els vals de pista, sempre podeu venir a jugar de nit abonant únicament l’import de la pista al preu que es correspongui.

Que els doblers no siguin l’excusa! Pots consultar les tarifes aquí o consultar-nos per via telefònica al número 971172554.

 

PREUS BONOS DE PÀDEL
Bono PàdelSociUIBExternLlum
5 hores 30,00 € 35,00 € 40,00 € 10,00 €
10 hores 55,00 € 65,00 € 75,00 € 20,00 €
15 hores 65,00 € 79,00 € 89,00 € 30,00 €

AMB EL SUPORT DE