Tothom és benvingut a CampusEsport: socis, no-socis, universitaris, no universitaris... És clar que els socis tenen importants avantatges, que es detallen a la secció Fes-te'n Soci. I, evidentment, els membres de la comunitat universitària també gaudeixen de tarifes especials per associar-se a CampusEsport. Però, compte!: aquesta tarifa especial UIB s'aplica també, per exemple, a les persones que tenen la targeta Balears Jove de Sa Nostra, i a les que resideixen a determinats municipis, i ho pertanyen a diferents associacions de veÏns en conveni amb la Fundació General de la Universitat de les Illes Balears. D'aquesta manera, convé revisar l'apartat «És important saber»

Als qui ens visiten un sol dia, els oferim un abonament de només un dia que els permet accedir a la piscina, al gimnàs i a les activitats d'aeròbic. Ets un soci de soca-rel quan tens un abonament d'un mes o de més temps. 

Per fer els tràmits, n'hi ha prou que passeu per la recepció i que dugueu la documentació (DNI, carnet d'estudiant, etc.). Podeu pagar amb targeta o en efectiu. Vinga!, que t'hi esperam!

AMB EL SUPORT DE