Sala de Fitness


Les nostres instal·lacions disposen d'un gimnàs de fitness de 300 metres quadrats, amb tres zones, segons el tipus d'entrenament: pes lliure, zona de fitness i zona cardiovascular.
Tota la sala té il·luminació natural i artificial, sistema d'extracció d'aire i vestuaris completament equipats.

Característiques detallades de les nostres màquines Life Fitness:


Compatibilitat amb iPod i iPhone

La integració perfecta amb iPod i iPhone permet als usuaris seleccionar àudio i vídeo i veure vídeos directament a la pantalla LCD

Entrenador Virtual

L’Entrenador Virtual de Life Fitness és un programa gratuït que ajuda als usuaris a complir els seus objectius i proporciona estímuls motivadors i feedback sobre el progrés. (També disponible per Iphone i Ipod: Life Fitness Virtual Trainer)

L’entrenador virtual de Life Fitness ofereix:

Una gran varietat d'entrenaments personalitzats.
Un sistema de suport per aconseguir la pèrdua de pes i la millora física.
Un “Sistema d’Amics” per entaular relacions socials compartint els entrenaments, fotos de perfil, el progrés i els resultats.
També ajuda a aconseguir metes específiques. Tant si els usuaris estan pensant a córrer una marató o baixar pes en dos mesos.
Connectivitat USB

Permet crear i guardar els exercicis i els ajustaments personals; utilitzar la informació per realitzar el seguiment del rendiment i dels resultats dels exercicis.

Prespectives Workout Landscape

Aquesta funció ofereix als usuaris una varietat de programes i motivació, amb la possibilitat de comprovar el progrés en temps real en tres situacions d'entrenament, que inclouen Muntanya, Pista de 400 metres i sendera natural de 5 km.

Funció Zoom

Permet augmentar la presentació de la velocitat, inclinació i temps per a una millor visualització de la informació sobre els exercicis.Veure mapa més gran

AMB EL SUPORT DE