EL NOSTRE PAVELLÓ: LA GRAN CASA DE L'ESPORT

El pavelló cobert té 3 camps interiors de voleibol/bàsquet/bàdminton , de 9 x 18 m, de paviment Taraflex dissenyat per absorbir cops, i amb altres característiques de seguretat i d'higiene. Il·luminació natural i artificial. Pals i xarxes, marcador electrònic i vestuaris completament equipats.

A més, també pots competir a la lliga de 5 contra 5

Bàsquet

Tres camps interiors, de 12 x 24 m, amb paviment Taraflex dissenyat per absorbir cops, i amb altres característiques de seguretat i d'higiene, com ara la resistència al foc i a determinats bacteris. Destaca la gran adaptabilitat d'aquest paviment als esports de sala. Il•luminació natural i artificial. Cistelles motoritzades que s'accionen des de la recepció. Marcador electrònic. Vestuaris completament equipats.

Volei

Tres camps interiors de voleibol, 9 x 18 m, amb paviment Taraflex dissenyat per absorbir cops, i amb altres característiques de seguretat i d'higiene, com ara la resistència al foc i a determinats bacteris. Destaca la gran adaptabilitat d'aquest paviment als esports de sala. Il•luminació natural i artificial. Pals i xarxes, marcador electrònic i vestuaris completament equipats

Futbet

Camp interior de futbet, de 40 x 20 m, amb paviment Taraflex dissenyat per absorbir cops, i amb altres característiques de seguretat i d'higiene, com ara la resistència al foc i a determinats bacteris. Destaca la gran adaptabilitat d'aquest paviment als esports de sala. Il•luminació natural i artificial. Marcador electrònic. Vestuaris completament equipats.

Bàdminton

Tres camps interiors de bàdminton, de 12 x 6 m, amb paviment Taraflex dissenyat per absorbir cops, i amb altres característiques de seguretat i d'higiene, com ara la resistència al foc i a determinats bacteris. Destaca la gran adaptabilitat d'aquest paviment als esports de sala. Il•luminació natural i artificial. Camps i vestuaris completament equipats.


Veure mapa més gran

PREUS

de l'1 de setembre de 2015 al 31 d'agost de 2016
 SocisUIBExternsLlum
1/3 PAVELLÓ COBERT 24,00€ 45,00€ 9,50€
1 PAVELLÓ COBERT 45,00€ 69,00€ 18,00€
Reserva online la teva pista o truca'ns al 971 17 25 54
Consulta els PREUS i recorda que de dilluns a divendres de 8 a 17h tenim hores verdes a meitat de preu!

AMB EL SUPORT DE