POSA'T EN MARXA A CAMPUSESPORT!

Aquí teniu els nous horaris del Posa't en Marxa. Recordeu que:

  • A l'hora de realitzar qualsevol d'aquestes activitats es aconsellable portar roba adequada i còmode per poder realitzar les activitats en les millors condicions.
  • Si es tracta de la primera sessió, es imprescindible comunicar a l'instructor si patim algun tipus de lesió o molèstia que ens dificulti la pràctica d'exercici físic.
  • Es recomanable dur a les sessions aigua o begudes isotòniques i anar bevent al llarg d'aquestes.

 

NOU HORARI 

 

ATENCIÓ

Canvis a petició dels nostres usuaris:

La classe dels dimecres, a les 14.15 h, passa a ser Total Training

La classe de Latino dels divendres queda suspesa

 

 Versió completa per imprimir (Horari del 4 de febrer al 10 de juny de 2018) (897 KB)

 

 


   

flecha acordeon  Abdominals

Un abdomen fort ajuda a evitar problemes d'esquena. A aquesta classe es combinen tècniques del Pilates amb exercicis de tonificació per al abdomen.

flecha acordeon  Aquafit

Divertida sessió d'activitat aeròbica dintre de l'aigua. Sessió dirigida a un màxim de 30 usuaris.
S'obrin les inscripcions a recepció 30 minuts abans de començar l'activitat.

flecha acordeon  Body Balance

Exercici dinàmic que és una mescla de Ioga, Chikung i respiracions. El seu objectiu és augmentar la flexibilitat i relaxar la ment. 

flecha acordeon  Boot-Camp

Para tots aquells que busquen un treball explosiu i entrenament militar. Es necessita a veure entrenat abans altres activitats.

flecha acordeon  Cardio box

Combinació de treball cardiovascular i tonificació utilitzant moviments propis de la boxa. Treball físic intens amb salts, cosses i colps de puny. Recomanat per a persones que duen temps entrenant. 

flecha acordeon  Chi Kung

Moviments lents, postures estàtiques, meditació i visualització de l'energia del cos.

flecha acordeon  Dansa

T'ensenyarem les passes del ball contemporani o clàssic i treballaràs la teva musculatura al ritme de la coreografia. La dansa crea disciplina!

flecha acordeon  Estils

Senzilles coreografies amb base del hip-hop, street-dance, funky i latino. Treball cardiovascular de baixa intensitat i molta concentració.

flecha acordeon  Estiraments

Tan important és tonificar com estirar, en aquesta sessió es treballarà la mobilitat articular i la flexibilitat. Es treballen els estiraments en cadenes, aplicant diferents tècniques i respiracions i acabant amb una relaxació final. 

flecha acordeon  GAC

Treball localitzat de glutis, abdomen i cames. Molt intens. En grup i amb música.

flecha acordeon  Gimnàsia suau

Treball intens del moviment articular, rotatori i molt lent. 

flecha acordeon  Grit Càrdio

S'enfoca en un treball de velocitat i agiliat, sense emprar material addicional. 

flecha acordeon  Grit Força

Es tracta d'un treball de força amb l'ús de barres i discs. 

flecha acordeon  Grit Plyo

Treballarem la força explosiva mitjançant exercicis pliomètrics i salts. 

flecha acordeon  Hatta Ioga

Es tracta del Ioga més dur física i mentalment. Es basa en les dotze postures bàsiques, que van aumentant o variant segons l'evolució de l'alumne. 

 

flecha acordeon  Indoor cycling

Aconsegueix el mallot groc fitness: és una sessió superintensiva de bicicleta estàtica, especial per afegir un «turbo» al sistema cardiovascular. Es tracta d'un pedaleig constant amb pujades i baixades d'intensitat, en que cada persona pot regular el seu nivell. Sessió dirigida a un màxim de 30 usuaris.
S'obrin les inscripcions a recepció 30 minuts abans de començar l'activitat.

flecha acordeon  Ioga-Nidra

Tècnica de relaxació física, psíquica i emocional.

flecha acordeon  Ioga-Terapèutic

Ioga enfocat a les limitacions de cada persona amb l'objectiu d'aconseguir millores a nivell físic, emocional i energètic. És el Ioga que promou el coneixer-se a un mateix. Es treballen els cinc elements -terra, aigua, foc, aire i espai- a totes les classes. L'objectiu és augmentar la coneixença d'un mateix mitjançant els ítems practicar/escoltar/canviar. 

flecha acordeon  Pilates terra

Activitat en grup utilitzant el mètode Pilates en terra. Es treballa la musculatura perifèrica com la profunda. És un treball d'equilibri, força i control del cos i de la ment. Treball de cos-ment; cada exercici s'inicia des del core (abdomen) i es treballa la musculatura profunda mitjançant moviments lents i controlats amb molta correcció postural. 

flecha acordeon  Power-Disk

És un treball de força-resistència en el qual treballem tots els grups musculars, amb cada cançó es treballa un grup muscular diferent. Es treballa amb barra i pesos, fent cada múscul amb una música diferent. Cada classe treballa tota la musculatura corporal. 

flecha acordeon  Running

Prepara't per a la carrera! Sigui quin sigui el teu nivell, pots participar en les nostres classes de running. T'ensenyarem les tècniques més adequades per poder manifestar la teva capacitat en les millors condicions.

flecha acordeon  Tonificació

Donar to als músculs utilitzant diferents materials: gomes, step...

flecha acordeon  Total training

Entrenament cardiovascular d'intensitat mitjana o alta amb sobrecàrregues. Circuit de força i resistència

flecha acordeon  Zumba

Disciplina fitness d'origen colombià, enfocat d'una banda a mantenir un cos saludable i per una altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. El Zumba utilitza dins de les seves rutines els principals ritmes llatinoamericans, com són la salsa, la cumbia, el reggaetón i la samba. En cada sessió de Zumba, es poden arribar a cremar 800 calories.

flecha acordeon  Zumba Strong

Entrenament funcional bastant fort recomanat pels que ja duguin temps en el món del Zumba. 

 

AMB EL SUPORT DE