IV Setmana Saludable

a .

L'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS) de la UIB posa en marxa la IV Setmana Saludable a la UIB, una jornada de foment de la promoció d'estils de vida saludable de cinc dies de durada en què CampusEsport hi participarà de forma destacada.

Aquesta activitat, dirigida a tota la comunitat universitària (estudiants, PAS i PDI) i a la societat en general, comptarà amb la participació de nombroses empreses i institucions interessades en la promoció de l'esport, la salut, la dieta mediterrània i la prevenció de malalties.

Durant tota la Setmana Saludable les instal·lacions esportives de la UIB romandran obertes a tothom. Des de CampusEsport contribuirem a aquestes diades amb unes jornades de portes obertes que permetran a tothom l'accés a la piscina, la sala de fitness i les activitats dirigides de forma gratuïta.

Volem animar-te a participar en totes les iniciatives que formen part del programa Campus Saludable i a aprofitar aquestes jornades. Hi trobareu tallers gastronòmics, concursos, proves ràpides del VIH, plats especials de cuina mediterrània als restaurants del campus i molt més!

Programa:

    Cada dia:

 • 7-23 h. Accés gratuït a totes les instal·lacions esportives de CampusEsport.
 • 9-13 h. Avalua la teva condició física, a càrrec dels alumnes del grau d’Educació Primària (menció Educació Física). Als halls dels edificis Guillem Cifre de Colonya (dilluns), Gaspar Melchor de Jovellanos (dimarts), Anselm Turmeda (dimecres), Mateu Orfila i Rotger (dijous) i Ramon Llull (divendres).
 • 10-19 h. Donació de sang, a càrrec de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. Al bus ubicat a l’exterior dels edificis Guillem Cifre de Colonya (dilluns i dijous), Gaspar Melchor de Jovellanos (dimarts), Ramon Llull (dimecres) i Arxiduc Lluís Salvador-EHIB (divendres).

    27 de març:

 • 9-10 h. Berenar saludable, a càrrec d’Agromart i Quely. A les consergeries dels edificis de la UIB.
 • 10.30-13.30 h. Taula informativa de Sexconsulta, a càrrec de Sexconsulta de Palmajove. Al hall de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos.
 • 17-20 h. Taller «Aprèn a fer el teu propi pa», a càrrec de Panenostro Eco i Leticia Lozano. A l’Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB).

     28 de març:

 • 9-10 h. Berenar saludable, a càrrec d’Agromart i Quely. A les consergeries dels edificis de la UIB.
 • 10-15 h. Proves ràpides de VIH, a càrrec de l’Associació de Lluita Antisida, amb la col·laboració de la Conselleria de Salut. Als laboratoris AA05, AA09 i AA12 de l’edifici Ramon Llull.
 • 17-20 h. Final TaperXef UIB. A l’Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB).

     29 de març:

 • 9-10 h. Berenar saludable, a càrrec d’Agromart i Quely. A les consergeries dels edificis de la UIB. 10-15 h. Proves ràpides de VIH, a càrrec de l’Associació de Lluita Antisida, amb la col·laboració de la Conselleria de Salut. Als laboratoris AA05, AA09 i AA12 de l’edifici Ramon Llull.
 • 10.30-13.30 h. Taula informativa de Sexconsulta, a càrrec de Sexconsulta de Palmajove. Al hall de l’edifici Mateu Orfila i Rotger.
 • 16-17.30 h. Taller «Cafè: un producte saludable i sostenible?», a càrrec de Lavazza i Pere Tauler. A l’aula 1 de l’edifici Mateu Orfila i Rotger. Gratuït. Inscripcions limitades.
 • 17.30-19.30 h. Taller de cuina d’infants i per a infants, a càrrec de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. A l’Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB).

     30 de març:

 • 11-13 h. Degustació de productes al Mercat Ecològic de la UIB, a càrrec de l’Associació Mercat Ecològic. Al caminal de l’Illa d’en Colom, a la zona de vianants.

Consulta tots els detalls de la programació aquí. Engresca't per una vida saludable!

AMB EL SUPORT DE