Posa't en marxa amb el Grit Strength

a .

 

Grit Strength és una de les darreres tendències esportives. Es tracta d’un entrenament d’alta intensitat que, sorgit a Califòrnia, es basa en la pliometria i ofereix resultats ràpids als esportistes que ho practiquen. Aquest sistema d’entrenament consisteix en la realització de salts i en l’ús de pes; aquest entrenament posa en marxa un cicle d’estirament-escurçament dels músculs i la reutilització de l’energia elàstica. 

Combinant aquestes tècniques amb l’entrenament de l’agilitat i la potència s’aconsegueix un cos fort, àgil i ràpid. Durant les sessions esportives de Grit Strength els entrenadors de Campusesport us indicaran diverses opcions de pes, perquè pugueu adaptar aquesta disciplina al vostre nivell de fitness; podreu realitzar tantes pauses com necessiteu i, quan estigueu recuperats, retornar a l’entrenament en equip.

Es tracta de progressar adequadament fins aconseguir només els descansos de recuperació marcats pels monitors. No es necessita cap preparació especial per iniciar-se en el món del Grit Strength. Aquest entrenament està dissenyat per posar a prova el nivell fitness dels esportistes; els diversos exercicis que s’hi practicaran permeten que tothom superi els seus propis límits.

Es tracta d’un entrenament exigent i motivador en què la música és essencial! Els moviments, executats en diferents blocs de temps, permeten als usuaris aconseguir fer el màxim nombre de repeticions, fet que maximitzarà l’esforç muscular fins a arribar al límit. I tu, et poses en marxa?!

AMB EL SUPORT DE