II Cursa Solidària per la Donació de Sang a la UIB

a .

El Campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) acull la setmana Dóna Sang a la UIB, que tindrà lloc del 24 al 30 d’octubre de 2016 al campus universitari. Aquesta iniciativa, organitzada per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, pretén implicar la comunitat universitària en la donació de sang, i donar a conèixer la importància de la donació de sang per salvar vides.

CampusEsport coopera amb la II Cursa Solidària per la Donació de Sang, que tindrà lloc el diumenge 30 d'octubre de 2016 amb l'objectiu de donar visibilitat a una necessitat constant, la donació de sang. Aquesta diada comptarà amb s una cursa infantil, de 500 metres, i dues curses de 5 i 10 quilòmetres per a adults per a categories absolutes masculina i femenina.

La donació de sang és una carrera de fons. Cada dia es necessiten 200 donacions de sang de tots els grups sanguinis que només poden aconseguir-se gràcies a les donacions de persones sanes i generoses i serveixen per atendre tot tipus de pacients i malalties, com són tractaments de càncer, hemorràgies en intervencions quirúrgiques, malalties hereditàries que necessiten transfusions periòdiques per viure... Amb una donació de sang, a més de donar vida a tres pacients gràcies a les plaquetes, el plasma i els glòbuls vermells, ajudes una família a veure com el seu ésser estimat millora o viu gràcies a tu. Qualsevol persona sana, entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang. Només el 2 per cent de la població balear dóna sang, i la meitat de les persones que en donen només ho fan una vegada a l'any.

La inscripció a la cursa és gratuïta per a tots els participants i es pot fer a EliteChip.net

AMB EL SUPORT DE