El millor futbol de tardor torna a Campusesport

a .


Les instal·lacions esportives de la UIB acullen una vegada més les lligues de tardor de tardor de futbol sala 5 contra 5 i de futbol 7 contra 7.

 

Igual que en edicions anteriors, hi haurà premis per als equips millor classificats, màxims golejadors, porters menys golejats, MVP, fair play, etc; els guardonats seran obsequiats amb premis en metàl·lic, descomptes, xecs-regal, abonaments a Campusesport i nombrosos trofeus.

Aquestes lligues disposen de bons horaris, que permeten compatibilitzar la participació dels esportistes amb la jornada laboral o universitària.

Així mateix, l'organització oferirà als interessats la possibilitat d'estar al dia pel que fa a les lligues gràcies als canals de YouTube, on es podran veure vídeos de les millors jugades i resums de les jornades amb tots els detalls.

 

Lliga de Tardor de Futbol Sala Indoor 5 contra 5

La primera fase de la lliga de futbol sala transcorrerà entre dia 19 de setembre i el 23 de desembre, i l'etapa de play-offs a primera i segona volta entre els dies 9 i 19 de gener de 2017. S'ofereix als participants tres opcions horàries que inclouen els dissabtes.

Igual que en ocasions anteriors, s'ofereixen preus amb descomptes per als socis de Campusesport, estudiants de la UIB i participants de la Lliga de Primavera 2016. La data límit d'inscripció és dia 9 de setembre.

Podeu consultar tota la informació detallada aquí.

 

Lliga de Tardor de Futbol 7 contra 7

La primera fase de la competició de futbol 7 es durà a terme del 31 d'octubre de 2016 al 21 de gener de 2017, i l'etapa de play-offs entre el 23 de gener i el 10 de febrer. Els equips participants podran elegir el dia del partit setmanal, de dilluns a dissabte.

En aquesta edició hi haurà fins a cinquanta-dos equips premiats només per classificar-se a un dels play-offs. Els premis de la Lliga de Tardor estan valorats en 25.000 € en abonaments, 2.500 € en metàl·lic i 2.000 € en material esportiu. La data límit d'inscripció és dia 21 d'octubre.

Podreu conèixer tota la informació d'interès aquí.

 

AMB EL SUPORT DE