Curs intensiu de Monitor de Temps Lliure

a .

 

CampusEsport ofereix un nou Curs de Monitor de Temps Lliure, que es desenvoluparà durant el proper mes d’agost. Aquest curs té com a objectiu la formació de persones per a realitzar activitats socioculturals i recreatives, d'especial interès per a la infància i joventut, tant en el mitjà urbà com en la naturalesa.

És un curs oficial reconegut per el Govern de les Illes Balears, i pot ser un bon complement formatiu per a molts estudis de grau mitjà o superior. A més és una gran oportunitat per poder combinar els estudis a l'hivern i la feina a l'estiu. Els requisits mínims per matricular-se són tenir 17 anys i estar en possessió del títol de graduat escolar o l’equivalent acadèmic corresponent.

El curs de monitors i monitores de temps lliure consta de dues parts, la part teòrica-pràctica d’una durada mínima de 100h i la part pràctica d’una durada mínima de 80h. Per optar al títol de monitor/monitora de temps lliure cal tenir les dues parts aptes.

La metodologia bàsica de treball durant el curs estarà fonamentada en l'estructura de grups de treball ben aleatoris o bé projectes a realitzar amb posteriors posades en comú. El treball dels alumnes dins el petit grup es guiarà tant per el material que s’entregui com per les intervencions del professor, que tindrà un paper motivador.

El nostre curs s'orienta d'una manera pràctica, donant als cursillistes de grans recursos útils en el dia a dia com a educadors de temps lliure.

Podeu trobar més informació relacionada amb les dates, la metodologia i les tarifes aquí, al telèfon 971 17 25 54 o per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

 

 

AMB EL SUPORT DE