Curs intensiu de monitor de temps lliure

a .

 

Campusesport organitza un nou curs intensiu de monitor de temps lliure, que s'impartirà durant el pròxim mes de juny.

Aquesta iniciativa té com a objectiu la formació adequada i reconeguda per a la realització d'activitats recreatives i socioculturals. El nostre curs, reconegut per la Conselleria d'Educació, és un gran complement formatiu per a molts d'estudis superiors i una oportunitat per a combinar la vida acadèmica amb la feina temporal durant estiu.

El període formatiu, que es realitzarà entre els dies 18 i 27 de juny, compta amb cent hores de formació teòrica i pràctiques assegurades; l'horari del curs és de les 9 a les 19.00 hores, que es desenvoluparà a l'edifici universitari de Sa Riera (Palma) i a les instal·lacions de Campusesport (campus de la UIB). Per poder matricular-se s’exigeix estar en possessió del títol de graduat escolar, o l’equivalent acadèmic corresponent i tenir, com a mínim, 17 anys. 

Els interessats es formaran en petits grups amb l’objectiu de aconseguir la màxima atenció i motivació dels professors. Les tasques seran eminentment pràctiques, oferint als matriculats nombrosos recursos i tècniques útils en el dia a dia del curs; aquesta metodologia incidirà en debats sobre supòsits pràctics, tècniques audiovisuals i lúdiques, anàlisi de documents, treballs pràctics i discussió i treball en grups reduïts.  

Els usuaris del Carnet Jove tindran descompte en el preu de la matrícula. La inscripció es durà a terme a la recepció de les instal·lacions esportives; de dilluns a divendres, de 7.30 a 22.00 hores, i els caps de setmana i dies festius de 9.00 a 20.00 hores.

Podeu consultar més informació aquí o al telèfon 971 172 554.

AMB EL SUPORT DE