Nova jornada de classes especials per a socis

a .

Campusesport aprofita la imminent arribada de l’estiu per organitzar una nova jornada de classes especials en el marc del programa d’activitats Posa’t en Marxa.

El pròxim divendres 17 de juny, el gimnàs de la UIB acollirà set activitats especials obertes a tots els abonats. Aquestes classes especials, dirigides per instructors especialistes de l’esport que vindran a Campusesport a oferir unes sessions inigualables,  comptaran amb activitats de tota classe; des de sessions relaxants amb tècniques tibetanes fins a jornades intenses per suar la samarreta.

El programa és el següent:

       De 12 a 13.15 h: Yin-Ioga, a la sala 1, amb Lucía

       De 13.30 a 15.00 h: Indoor Cycling, a la sala 2, amb Gaby Porcet

       De 17.30 a 19.30 h: Kundalini Ioga a la sala 2, amb Hargobing Sing

       De 18 a 19.15 h: Step, al mòdul 1, amb Tania Sedeño i Sandra Vidal

       De 19.30 a 21 h: Zumba, al mòdul 1, amb Néstor i Nieves

       De 19.30 a 21 h: Total Fit, al mòdul 3, amb Jaume i Lidia

       De 20 a 21 h: Concert bols tibetans, sala 2, amb Patricia i Claudio Selleng

 

Per participar en la classe d'Indoor Cycling i el concert de bols tibetants és imprescindible inscriure's amb antelació. L’organització d’aquestes classes especials implica la suspensió de totes les classes ordinàries del programa Posa’t en Marxa corresponents a dia 17 de juny.

 

 

Aquests són els nostres monitors convidats:

 


Gabriel Porcet "Gaby" té nou anys d’experiència com a instructor esportiu. 

Instructor de Ciclo Indoor i Indoorwalking. També imparteix cursos de formació per a instructors que s’inicien en el món del ciclisme d’interior, el Bodypump, Bodycombat, Aguagym, GAP, i altres disciplines esportives.

 

Tania Sedeño, Level IV en activitats col·lectives i entrenament personal.

És col·laboradora en el centre de formació Sectorfitness Lifestudio; desenvolupa les seves activitats en el programa “Quiero ser entrenador personal”. Dirigeix l’empresa d’entrenament personal Training Body and Mind

 

Hargobind Singh, professor de Kundalini Ioga

Té més de quaranta anys d'experiència en aquest món espiritual; es va formar amb els ensenyaments personals de Yogi Bhajan. En l'actualitat té la Imagine Academy, amb delegacions a Espanya, Suïssa i Índia, i és fundador i director de l'associació internacional de ioga Prem.

 

 

Patricia i Claudio Selleng, Directors d'escola de massatges tradicionals.

Des de 1997 formant professionals i terapeutes en l'àmbit de la salut holística.

Amb seu a Mallorca, l'Escola de massatges Tradicionals ofereix cursos regulars de diferents disciplines amb l'objectiu de difondre les tècniques de les tradicions orientals més antigues, com la medicina tradicional xinesa i l'Ayurveda, el Massatge Vibracional amb Bols Tibetans de la tradició Bon; així com tècniques d'Occident, com la Teràpia de Polaritat i el Massatge Californià entre d'altres.

Claudio Selleng, imparteix cursos a diferents països d'Europa i Amèrica.

 

 

AMB EL SUPORT DE