Activitats d'estiu per a nins i joves a Campusesport

a .

 

 

Un any més Campusesport ofereix un variat recull d'activitats programades perquè els nins i joves de 3 a 15 anys tinguin al seu abast un estiu immillorable. Els programes oferim compten amb una gran quantitat i varietat d'activitats per a que els més joves gaudeixin de les vacances estivals de forma activa i saludable.

La programació del 2016 inclou tres edicions del programa de Vacances Actives durant els mesos de juny, agost i setembre; dos Campus de Futbol els mesos de juny i setembre; les Estades Ludicoesportives i l'ArtCampus, que es desenvoluparan al llarg del mes de juliol; els Cursos de Natació al llarg del juliol i l'agost; i els Campus de Tecnificació en natació, waterpolo, natació sincronitzada i futbol, que no tenen límit d'edat però sí una prova inicial de nivell. 

Totes aquestes activitats estan organitzades i coordinades per especialistes llicenciats i diplomats en estudis de Mestre i Educació Física, i impartides  per monitors de temps lliure i de natació titulats per la Reial Federació Espanyola de Natació.

Podeu consultar els calendaris, requisits, tarifes i altres qüestions d'interès aquí.

AMB EL SUPORT DE