Obert el termini d'inscripció a la Lliga d'Estiu 7contra7 de futbol

a .

 

 Campusesport obre el període d'inscripció a la Lliga d'Estiu 7contra7 de futbol. Aquesta competició, que està dissenyada per a seixanta equips, és un dels principals esdeveniments esportius d'àmbit universitari. La competició es desenvoluparà entre dia 20 de juny i dia 11 de novembre, inclosa una aturada de descans durant l'agost. El calendari de la competició es dissenya d'acord amb les preferències horàries dels equips participants.

S'ofereixen preus especials als equips integrats per membres de la comunitat universitària i descomptes per als participants de la Lliga de Primavera 2016. Els equips han de tenir com a mínim sis jugadors. En aquesta ocasió la competició comptarà amb quasi 30.000 € en premis; 25.000 € en abonaments a les nostres instal·lacions esportives, 2.500 € en metàl·lic i 2.000 € en descomptes especials i material esportiu. Així mateix, hi haurà guardons especials: premis individuals pels jugadors més destacats, trofeus pel màxim golejador, el porter menys golejat i MP.

A més, es podrà seguir tota l'actualitat de la Lliga 7contra7 al nou canal de vídeos a YouTube, on s'hi penjaran periòdicament resums de partits, les millors jugades i gols, etc. Addicionalment, a la pàgina web s'oferiran estadístiques per equips i individuals i una secció d'entrevistes.

Per poder participar en la Lliga d'Estiu 7contra7 és imprescindible acceptar la normativa de la competició, conèixer el reglament i omplir el full d'inscripció. Tota la informació a la pàgina web 7contra7.

AMB EL SUPORT DE