Setmana especial: llogam espais del pavelló amb un 50% de descompte!

a .

T’agradaria jugar un partidet de bàsquet, vòlei o bàdminton? Informa’t dels nostres preus especials de lloguer i vine a gaudir de l’esport!

Aquesta setmana Campusesport posa a disposició de tots els esportistes un descompte especial de lloguer de pistes del pavelló amb l’objectiu de fer esport en equip. I és que les instal·lacions esportives de la UIB no només són per venir a nedar, per fer exercicis a la sala defitness o aprofitar els exteriors. Aquest espai cobert del campus de la UIB ofereix els complements necessaris per practicar l’esport favorit. Vine a descobrir les instal·lacions interiors; aquest espai pot albergar fins a tres camps diferents on jugar pràcticament a qualsevol esport en equip.

De l’11 al 15 d’abril, de 20 a 23 hores, pots venir a gaudir d’aquestes magnífiques instal·lacions. Els dies s’allarguen i les horabaixes i vespres són un moment ideal per practicar esport, alliberar adrenalina, socialitzar-se i invertir en la salut. Aprofitar-se’n és fàcil! Només és necessari fer la reserva per via telefònica o online i t’aplicarem un 50% de descompte en l’import del servei que vulguis contractar. Podràs llogar un terç del pavelló o l'espai complet. 

OFERTA ESPECIAL (descompte del 50% inclòs)

de l'11 al 15 d'abril de 2016; de 20 a 23h
 SocisUIBExternsLlum
1/3 PAVELLÓ COBERT 12,00€ 22,50€ 4,75€

Reserva les instal·lacions al telèfon 971 172 554 o de forma online aquí.

AMB EL SUPORT DE