Activitats per a nins i joves: Vacances Actives i Campus de Futbol de Pasqua 2016

a .

Campusesport posa en marxa dos nous programes per a nins i joves amb l’objectiu de fer de la Setmana Santa unes vacances immillorables per a tota la família. Un any més oferim els programes de Vacances Actives i Campus de Futbol perquè els més joves puguin conjugar les vacances amb un recull complet d’activitats lúdiques i esportives en favor de la germanor i la salut.


Vacances Actives

Destinat a nins i nines de 3 a 12 anys, aquestes activitats estan dissenyades per satisfer la pràctica de les activitats de natació, tallers i jocs durant l’etapa no lectiva de la Setmana Santa del 2016. Totes les activitats que inclou el programa han estat organitzades i coordinades per llicenciats i diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, i les imparteixen monitors de temps lliure i de natació diplomats per la Reial Federació Espanyola de Natació.

Trobareu tota la informació detallada aquí.


Campus de Futbol

Dirigit a nins i nines nascuts entre l’1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2011, el Campus de Futbol de Campusesport, organitzat per la nostra Escola de Futbol, esdevé en una gran oportunitat per iniciar o perfeccionar els aspectes tècnics bàsics d’aquest esport, com és desenvolupar la coordinació i l’agilitat en el bagatge motriu.

Aprofitant les nostres instal·lacions els participants realitzaran diàriament classes de natació dintre de l’horari del Campus de Futbol. Aquestes sessions són un moment de desconnexió pels infants que lis permet seguir treballant la coordinació i la motricitat i els mateixos valors de superació, respecte i cooperació però dintre del medi aquàtic.

Consulta més informació sobre el procés de matrícula, horaris i serveis addicionals aquí.

AMB EL SUPORT DE