Campusesport col·labora en la carrera Underrunning Sonrisa Médica del pròxim 13 de març

a .

 

El pròxim diumenge, 13 de març, tindrà lloc la segona edició de la carrera Underrunning Sonrisa Médica, un esdeveniment esportiu solidari que se celebrarà a les vies de la línia M1 del Metro de Palma i el Campus de la Universitat de les Illes Balears. La finalitat d’aquesta carrera és aconseguir doblers perquè Sonrisa Médica pugui continuar amb la seva tasca de fabricar somriures als hospitals de les Illes Balears.

El punt de sortida de la carrera és l’estació de Son Costa-Son Forteza. El welcome pack dels corredors solidaris consisteix en una bosseta de corredor, una camiseta i un dorsal; el material es podrà recollir el dia 11 de març, de 9 a 14 i de 16.30 a 20 hores i el dissabte 12 de març de 9.30 a 14 i de 17 a 20 hores en el concessionari oficial Smart-AutoVidal, ubicat a l’avinguda Gran Via Asima núm. 24 del Polígon de Son Castelló (Palma). El punt d’arribada de la carrera s’ubicarà als voltants de les instal·lacions esportives de Campusesport, on els participants tindran un servei de dutxa gratuït. En finalitzar la carrera hi haurà un servei especial de metro per tornar a Palma.

Les inscripcions a la carrera costen 10€ i es poden realitzar fins al divendres, 11 de març, a les 20 hores a Elitechip.

AMB EL SUPORT DE