Trofeu UIB d'esport universitari

a .

El Trofeu UIB és un torneig concebut per a la pràctica esportiva lúdica que té com a objectiu fomentar l’esport entre els membres de la comunitat universitària.

Les competicions per equips han de finalitzar abans del període d’exàmens de gener de 2016. Les competicions individuals dependran del nombre final de participants i les dates dels Campionats Nacionals. Tots els participants d'aquestes competicions han de ser membres de la comunitat universitària (estudiants, PAS/PDI o Alumni UIB) i tots els partits s'hauran de celebrar entre setmana, de 10 a 17 hores.

El Trofeu comprèn els esports de bàsquet, futbol sala, futbol 7, futbol 11, handbol, rugby 7, triatló, voleibol, voleibol 3x3, waterpolo i vela. Així mateix, a títol individual, es podrà participar en atletisme, bàdminton, cross, escacs, escalada, esgrima, squaix, golf pitch&putt, judo, karate, natació, pàdel, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, tir amb fona i triatló.   

La data límit d'inscripció és el dijous, 30 de novembre. Podeu consultar tota la informació a la web del campionat o a les nostres instal·lacions esportives.

AMB EL SUPORT DE