Vine a fer running a Campusesport

a .

L’estiu acaba i comença el curs acadèmic. És l’hora de posar-se les esportives i apuntar-se a les sessions de Running a CampusesportJa no podràs dir això de...

és que jo no he corregut mai... jo tinc molt poc nivell i vaig molt a poc a poc... això de córrer m'avorreix.

Campusesport posem a disposició dels nostres socis tres hores setmanals de l’esport que tothom practica. Les sessions són perfectament adaptables a tots els nivells, tant si no has corregut mai, com si ets un corredor consolidat que vol millorar marca, ritme o córrer tot tipus de distàncies. S’han acabat les excuses! Tenim el privilegi de comptar amb un un ambient natural, sense el renou de la ciutat i els fums dels cotxes, ja que les sessions es duen a terme en el nostre circuit de running-cross a pocs metres de les instal·lacions. Aquest circuit,  té una distància total d’1 milla (1,6 km.) i dos subcircuits de 1000 i 500 metres.

Aquest espa, recentment inaugurat, respon a la idea d’habilitar un itinerari senyalitzat per dur a terme activitats com córrer, caminar o anar en bicicleta en el marc d'un espai saludable i tranquil. Aquesta nova infraestructura dedicada a la promoció de la vida saludable de la comunitat universitària i les activitats a l'aire lliure ben aviat s'omplirà de vida gràcies a tots aquells que formareu part d'un nou grup sa, saludable i compromes amb l'esport. 

Així que, per què no véns a provar-ho? Els horaris són: 

HORARI D'ESTIU, del 15 de setembre al 23 d'octubre de 2015:
dimarts, dijous i divendres, de 19.15 a 20.15 hores

HORARI D'HIVERN, del 26 d'octubre de 2015 a l'1 d'abril de 2016:
dilluns, dimecres i divendres, de 17.15 a 18.15 hores

HORARI D'ESTIU, del 4 d'abril al 17 de juny del 2016:
dimarts, dijous i divendres de 19.15 a 20.15 hores 

AMB EL SUPORT DE