El Club de Natació Sincronitzada de Campusesport, novè al Campionat Nacional celebrat la setmana passada a Granollers

a .

L’equip aleví de Natació Sincronitzada de Campusesport, que participà la setmana passada a Granollers al Campionat Nacional de Clubs, queda novè en l'àmbit nacional després de classificar-se en les semifinals del divendres.

L’equip integrat per Neus Bauzá, Carlota López, Paula Magán, Naia Cascallar, Patricia Moyá, Sandra Olivieri, Zoë Breevaart, Lucía Jiménez i Julia Sánchez va obtenir un gran resultat en la classificació feta per equips durant la jornada de semifinals del passat divendres dia 18. El gran resultat obtingut per les nou integrants de l’equip, sumat als punts obtinguts individualment en la competició de figures, va permetre la classificació del nostre equip de sincronitzada per la final, que es va celebrar el passat dissabte, 19 de juliol. Durant la competició es van celebrar proves per equips, parelles, i una prova individual, a càrrec de Sandra Olivieri.

Durant la jornada del dissabte Campusesport va estar representat per Sandra Olivieri i Zoë Breevaart, colla que amb una actuació impecable va aconseguir un resultat històric pel nostre Club de Natació Sincronitzada, que amb només quatre anys de vida ja ha aconseguit dur a les seves nadadores al podi estatal.

 

AMB EL SUPORT DE