Campusesport ofereix classes personalitzades de Tennis i Pàdel

a .

 
 
Campusesport torna a oferir classes personalitzades de tennis i pàdel a totes aquelles persones de qualsevol edat que vulguin millorar la seva tècnica en aquestes disciplines esportives. Aquestes classes, que es realitzaran individualment o en grup, seran impartides per monitors experts en aquests esports i amb titulació oficial.
 
Totes les sessions es desenvoluparan a les instal·lacions esportives del campus de la Universitat de les Illes Balears de dilluns a dissabtes en horari de matí i d’horabaixa. Independentment del número d’alumnes en pista, aquestes sessions personalitzades costen 25 euros per sessió; les classes de matí tindran una durada d’una hora i mitja i les sessions del capvespre d’una hora.
 
Les inscripcions s’han de realitzar a les instal·lacions esportives, els feiners de 7.30 a 22 hores, i els caps de setmana i festius de 9 a 20 hores, demanant inscriu-re's a les classes particulars de Víctor Far. A més de mitjançant el formulari, podeu sol·licitar més informació al telèfon 971 172 554. 
 
Animau-vos a millorar la vostra tècnica!
 

AMB EL SUPORT DE