Posam en marxa una nova edició dels cursos intensius de natació

a .

Campusesport posa en marxa una nova edició dels seus cursos intensius de natació durant els mesos de juliol i agost. Aquests cursos intensius, per a nins i adults, es realitzen els dilluns, dimecres i divendres entre l’1 de juliol i el 31 d’agost excepte dies festius.

Els cursos intensius de natació resten oberts a tothom a partir dels tres anys, realitzant-se sessions per a nins i per adults. El curs de natació per a nins se celebra els dies esmentats, de 17 a 19.30 hores, en funció del nivell. Per la seva banda, els adults poden escollir entre dos horaris; de 7.15 a 8.15, i de 19.30 a 20.30 hores. S’ofereix la possibilitat de realitzar el curs de només un mes de durada. Totes aquestes activitats es realitzen a la nostra piscina d'electròlisi salina, la més saludable de les Illes Balears.

Les tarifes inclouen els materials i l’assegurança; en el cas dels nins, els germans a partir del segon tenen un 10% de descompte sobre el preu de les activitats. Les places són limitades. Més informació.

AMB EL SUPORT DE