Campusesport convida a gaudir de dues sessions gratis a les escoles de Futbol, Natació, Sincro, Waterpolo, Tenis i Pàdel

a .

Veniu a conèixer-nos!

Campusesport vos convida a gaudir de dues sessions gratuïtes per a qualsevol de les nostres escoles esportives. Aquesta promoció, dirigida a tots els fills d’una mateixa família, vol posar èmfasi en la importància dels valors personals i la formació en l’àmbit de l’esport dels més petits i joves.

Les nostres instal·lacions esportives compten amb cinc escoles per a nins i joves; l’Escola de Futbol i l’Escola de Tennis i Pàdel, que desenvolupen les seves activitats a la part exterior de les instal·lacions esportives, i les escoles de Natació, Waterpolo i Natació Sincronitzada, que duen a terme els seus programes i activitats a la nostra piscina d’electròlisi salina, la més saludable de totes les Illes Balears. Si voleu conèixer més profundament els objectius i finalitats, la durada dels cursos i la metodologia emprada, així com els horaris de les diferents escoles, cliqueu damunt la que més us interessi:


ESCOLA DE FUTBOL

ESCOLA DE NATACIÓ

ESCOLA DE NATACIÓ SINCRONITZADA

ESCOLA DE WATERPOLO

ESCOLA DE TENIS I PÀDEL


Veniu a provar els nostres serveis abans d'adquirir qualsevol compromís amb nosaltres. Simplement dirigiu-vos a la recepció de Campusesport i sol·licitau aquesta promoció; gaudireu d’una bona atenció i d’unes instal·lacions esportives a l'avantguarda!

Aquesta promoció és vàlida fins el 31 de desembre del 2015. Estarem encantats d'atendre-us de dilluns a divendres, de 7 a 23 hores, i els dissabtes, diumenges i els dies festius de 9 a 21 hores. Informau-vos i provau els nostres serveis sense cap compromís!

 

AMB EL SUPORT DE