Campus de futbol setembre 2018

Programa d'activitats  per a nins i nines nascuts entre l'1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2012 que vulguin divertir-se i gaudir amb el futbol, a l’hora que aprenen els aspectes bàsic de l’esport, tot en un  ambient on els valors, el companyerisme i el treball en equip formen la base de tot aprenentatge esportiu.

Edat

Dirigit a nins i nines de nascuts entre l'1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2012.

Duració

De l'1 al 11 de setembre (ambdós inclosos). Dates aproximades pendents de confirmar amb l'horari lectiu 2018/2019.

Horaris

  • De 9 a 14 hores: activitats futbol i multi esports
  • De 8  a 9 hores i de 15  a 16 hores: guarderia opcional
  • De 14 a 15 hores: menjador opcional

Personal formador

Els entrenadors - formadors del Campus són els entrenadors dels diferents equips de Campusesport, professionals amb gran experiència en la formació de jugadors en edats d’iniciació esportiva, amb titulacions acadèmiques pròpies de la seva funció (TAFAD, MEF, INEF).

Metodologia

Totes les activitats aniran destinades a desenvolupar i potenciar les habilitats motrius bàsiques orientades al món del futbol, treballant les accions tècniques principals com són la passada, el control, la conducció i el xut, tot amb una feina coordinativa i d’agilitat específiques. 

L’aprenentatge cognitiu dels nins estarà presents a tots els exercicis que es plantejaran ja que, fent-ho d’una manera global, permetrà l’adquisició dels aspectes fonamentals de la tàctica del futbol, fent que el jugador pensi i resolgui els problemes que vagin sorgint. Es seguirà la metodologia assaig-error en el qual no es castiga l’error, sinó que s’aprèn d’ell.

Aprofitant les instal·lacions de CampusEsport tots els nins realitzaran diàriament classes de natació dintre de l’horari del Campus de Futbol. Aquestes sessions són un moment de desconnexió per l’al·lot que lis permet seguir treballant la coordinació i la motricitat i els mateixos valors de superació, respecte i cooperació però dintre del mitjà aquàtic.

Els que ho desitgin podran també quedar a les guarderies i a dinar al menjador.

I els preus?

Campus futbol de l'1 al 11 de setembre.

PREUS
Activitats, de 9 a 14 hores  SOCIS 63,00 € / UIB 69,00 € / EXTERNS 75,00 €
Menjador, de 14 a 15 hores 49,00 €
Guarderia, de 8 a 9 hores  11,90 €
Guarderia, de 15 a 16 hores 11,90 €

Aquests preus inclouen el material i l'assegurança per a cada nin.

Quan puc realitzar la inscripció?

La inscripció es durà a terme a la recepció de les instal·lacions esportives a partir de dia 15 de maig i fins a 3 dies abans de que comenci l'activitat en l'horari següent:
De dilluns a divendres de 7.30 a 22 hores.
Els dissabtes, diumenges i festius de 9 a 20 hores.

Per a la realització d'aquesta activitat hi ha d'haver un mínim de 15 participants.

 

 

AMB EL SUPORT DE