Marga Crespí: "Enyoraré a tota sa gent de Campusesport, persones que en tot moment m’han fet sentir-me com una més"

a .

Na Marga Crespí, palmesana de naixement, és campiona olímpica en la categoria de Natació Sincronitzada.

Amb només vint-i-quatre anys, ha dut les Illes Balears al podi esportiu amb la seva participació en els Jocs Olímpics de Londres 2012, on va obtenir la medalla de bronze en la modalitat d’equips. Un any després va participar en el Campionat Mundial de Natació celebrat a Barcelona, fent tàndem amb la nadadora Ona Carbonell, on va obtenir tres medalles de plata i dues de bronze. Així mateix, al llarg de la seva carrera esportiva, ha obtingut nombrosos palmarès i reconeixements que fan que na Marga sigui un dels grans exponents de l’esport balear de la nostra història.

Durant els darrers mesos ha desenvolupat la seva carrera professional i laboral a la piscina de Campusesport, on ha esdevingut un dels puntals formatius i motivacionals de les integrants de l’Escola de Natació de les nostres instal·lacions esportives. Poc abans de partir a fer les Amèriques ens concedeix una petita entrevista, on ens demostra que rere a una figura mediàtica i admirada hi ha una persona humil, senzilla i propera.

PREGUNTA: Quines tasques desenvolupes a les nostres instal·lacions?
RESPOSTA: Estic col·laborant amb na Esther a entrenar a les nines dels diferents grups de natació sincronitzada que hi ha. Depenent del grup es preparen per anar als campionats d’Espanya i altres per es campionats de Balears.

P: Com viuen les teves nedadores el fet que els hi doni classe una campiona olímpica?
R: Sa majoria de nedadores està molt atenta amb tot el que els hi transmet i tots els consells que els hi puc donar. La majoria són nines amb gran potencial i amb ganes de fer feina.

P: Què creus que aporta la teva experiència esportiva i professional a les nedadores de les nostres instal·lacions?
R: Crec que el que aport són consells, ja que jo sé com es viu des de dintre l’aigua de primera mà i moltes vegades intent que trobin una manera més fàcil de moure’s perquè siguin més eficients.

P: En què consisteixen els entrenaments que feu a l’escola de natació sincronitzada de Campusesport?
R: Depenent del dia treballam més la part artística i de rutines de coreografies, i altres dies també fan natació i tècnica. A part, tenen un preparador físic, en Jaume, amb el que treballen dos dies a la setmana la força, potència, velocitat, flexibilitat... i els dissabtes fan ballet.

P: Quines perspectives de futur tens?
R: Ara mateix estic esperant una telefonada per anar a fer feina amb el Cirque du Soleil a Las Vegas. Sent que el cos encara em demana seguir fent sincro, però aquesta vegada no dedicat al món de l'alta competició, sinó dedicat a l’espectacle aquàtic.

P: Quan siguis amb el Cirque du Soleil, què serà el que més enyoraràs de CampusEsport?
R: Enyoraré a tota sa gent amb sa que he pogut tractar a Campusesport, persones que des del primer moment m’han fet sentir-me com una més, i per descomptat, a ses nines.

AMB EL SUPORT DE