Campusesport presenta les activitats dirigides a nins i joves per la temporada primavera-estiu 2015

a .

 

 

Les instal·lacions esportives de Campusesport presenten un complet programa d’activitats per a nins i joves de 3 a 15 anys per aquest any 2015, que suposa una gran opció d’entreteniment i esport durant les vacances, i una oportunitat més de conciliació de la vida laboral i familiar.


Vacances Actives

Aquest programa implica quatre períodes d’activitats; pasqua, juny, agost i setembre. Durant aquests períodes, els nins de 3 a 12 anys inscrits satisfan la pràctica d’activitats esportives amb una combinació de natació, esports en pista i tallers i jocs, sempre organitzats i coordinats per llicenciats i diplomats en estudis de Mestre, Educació Física.
Totes les activitats estan impartides per monitors titulats de temps lleure, i les que es desenvolupen a la piscina, estan dirigides per titulats de la Reial Federació Espanyola de Natació. Més informació.


Estades LudicoEsportives

Les Estades LudicoEsportives són una gran alternativa estival pels nins de 3 a 12 anys, dissenyada per omplir l’espai lliure dels al·lots durant el mes de juliol. El programa de les Estades LudicoEsportives és molt similar al de les vacances actives, comptant amb activitats de natació, esports a l’aire lliure, tallers i jocs.

A més, aquestes estades són una eina educativa i d’aprenentatge més, fonamental per al creixement físic, intel·lectual i social dels nins i nines participants. Cal destacar que durant el desenvolupament d’aquest programa al llarg de tot el mes de juliol, els participants gaudiran d’activitats en anglès, que complementaran la seva formació en la principal llengua estrangera. Més informació.


Art Campus. Cinema, Animació i Esport

Aquest programa és una aposta innovadora que combina la pràctica de l’esport amb activitats artístiques com l’animació digital i el cinema. Amb la col·laboració dels professors del LADAT, els participants de 12 a 16 anys coneixeran les més noves tècniques d’animació cinematogràfica i crearan les seves pròpies històries d’animació. Al finalitzar aquest programa, tots els participants se’n enduran un DVD amb els treballs realitzats i una camiseta exclusiva. Més informació.


Campus de Tecnificació

El Campus de Tecnificació 2015 és un conjunt de programes esportius adreçats a tots aquells nins i nines que tinguin ganes de millorar la seva tècnica en els àmbits de natació, natació sincronitzada, futbol o waterpolo. Als participants se’ls hi realitzarà una prova de nivellació, i en aquests programes no hi ha límits d’edat.

Campusesport realitzarà un descompte d’un 30% als membres de les escoles de natació, natació sincronitzada, waterpolo i futbol. Més informació.

AMB EL SUPORT DE