CampusEsport serà subseu del CEU2015-Trofeu UIB

a .

CampusEsport i la Universitat de les Illes Balears seran subseu del Campionat d’Espanya Universitari entre el 14 i el 16 de maig de 2015 en la modalitat de vela. Aquest esdeveniment de promoció i divulgació de l’esport en general, i la vela en particular, és possible gràcies a la col·laboració entre la comunitat universitària i la Federació Balear de Vela (FBV).

 

El Trofeu Universitat de les Illes Balears serà inaugurat pel Rector a l’Escola d’Hoteleria que es troba al Campus, i l’acte de cloenda i l’entrega de premis es duran a terme a les instal·lacions del Club Nàutic de s’Arenal. Durant els tres dies que dura l’esdeveniment, s’organitzaran nombroses activitats complementàries de caire social, dissenyades en la línia habitual de les regates que es celebren anualment a Mallorca. L’organització d’aquest Trofeu UIB, l’equip tècnic i totes les activitats complementàries que s’oferiran als esportistes participants compta amb l’aval de la Reial Federació Espanyola de Vela.

Finalment, en motiu de la celebració d’aquest campionat esportiu anual, es posarà a disposició de la comunitat universitària la xarxa d’escoles de vela, amb l’objectiu de fomentar el coneixement i la iniciació en aquesta disciplina esportiva. “Vine a navegar 2015” està finançat per l’Associació de Clubs Nàutics de Balears i implementat per la FBV i CampusEsport.

 

AMB EL SUPORT DE