El Col·legi d’Economistes i la FUEIB signen un conveni de col·laboració per promoure les activitats de CampusEsport

a .

El passat dilluns, 30 de març de 2015, el vicepresident del Col·legi Oficial d’Economistes de les Illes Balears, D. Alejandro Sáenz de San Pedro García, i el director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, D. Luis Vegas Alonso, es van reunir per signar un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

En aquesta línia, el Col·legi Oficial d’Economistes promourà les activitats de les instal·lacions de CampusEsport entre els seus col·legiats, i aquests tendran accés a descomptes exclusius en els abonaments d’accés a les instal·lacions esportives. Així mateix, el conveni subscrit entre els dos organismes estableix que CampusEsport assumirà l’organització d’una Diada Esportiva familiar pels membres d’aquest Col·legi Oficial.

A l’acte de signatura d’aquest conveni de col·laboració entre ambdues entitats hi va ser present Miquel Gelabert, Director de CampusEsport, qui destacà la necessitat de continuar establint noves col·laboracions amb entitats i empreses privades, amb l’objectiu de donar més visibilitat als hàbits de vida saludables i fomentar la conciliació familiar i laboral.

 

 

AMB EL SUPORT DE