Un circuit esportiu per al campus

a .

La UIB inaugura un circuit per fer activitats esportives a l’aire lliure

Dia:
dimarts, 3 de març de 2015 Hora: 16.30 h Lloc: accés al circuit per la sortida S1 de l’edifici G. M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

 

Tindrà lloc la inauguració d’un circuit permanent per fer activitats ludicoesportives a l’aire lliure, amb l’assistència del doctor Llorenç Huguet, Rector, del doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, i amb la participació d’esportistes locals. Aquest circuit va ser la proposta escollida entre les 44 idees presentades pels estudiants de la UIB en el marc de la campanya Ajuda’ns a Millorar la UIB, impulsada pel Consell d’Estudiants, amb l’objectiu d’afavorir la participació dels alumnes de la UIB en la millora de la Universitat.

 

La idea d’habilitar un itinerari senyalitzat al campus per dur a terme activitats com córrer, caminar o anar en bicicleta va ser presentada de manera independent a través de dues propostes. Ambdues coincidiren en la necessitat de dotar el campus d’una nova infraestructura dedicada a la promoció de la vida saludable de la comunitat universitària mitjançant l’exercici físic i les activitats a l’aire lliure.

El circuit disposa de dues entrades, una a prop de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos i l'altra davant la pista de futbol de les Instal·lacions Esportives. I en cada una hi ha una estació d’estiraments, amb propostes d’exercicis i una breu explicació per fer-los.

 

 

Gràcies a les aportacions econòmiques de CampusEsport, del Consell d'Estudiants i del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, es va poder implementar aquesta proposta, condicionant el terreny i senyalitzant els tres recorreguts existents, així com les dues estacions d’estiraments del circuit.

 

AMB EL SUPORT DE