Cursos intensius de natació de dos mesos de durada tant per nins com per adults.

a .

La natació és un esport que té grans beneficis per a la nostra salut; tonifica la musculatura, ajuda a les nostres articulacions, augmenta la flexibilitat, s’elidien els dolors i les inflamacions i millora la salut dels ossos. És l’esport imprescindible per millorar les lesions d’esquena, cervicals, lligaments, articulacions i tendons.

Aprendre a respirar a un ritme regular, millora els símptomes de l’asma a més, enforteix el cor i regula la pressió arterial.
Si vols aprendre i perfeccionar els exercicis de natació no dubtis en iniciar aquest curs intensiu, després podràs posar-los en marxa de manera autònoma.

 

CURSOS PER A ADULTS:

Dies: dilluns, dimecres i divendres
Horari: de 07:15h- 08:15h (només juliol)
de 19:30h-20:30h (juliol i agost)

Preus curs intensiu adults 3 dies/setmana
SocisUIBExterns
37 €/mes 42 €/mes 51 €/mes

Moure’s com a peixos i invertir les energies dels més joves en una activitat tan sana, útil i estimulant els hi aportarà als més petits uns beneficis molt importants per a la seva salut. La natació ajuda als nins al seu sistema cardiorespiratori i immunològic, exercita la seva coordinació, millora el sistema circulatori i el control de sobrepès, desenvolupa la independència i l’autoconfiança, afavoreix l’alineació postural i la seva coordinació muscular, incrementa la seva gana, millora el seu equilibri i el seu coneixement de l’espai i desenvolupa les habilitats vitals de supervivència. Aquests són alguns dels beneficis que pot aportar una bona execució de la natació. 

Motiva al teu nin per fer aquest curs i s’enriquirà de tots els beneficis afavorint el seu desenvolupament.

CURSOS PER A NINS:

Edat: a partir de 2 anys i mig
Dies: dilluns, dimecres i divendres a les 16:30 

Preus curs intensiu per a nins 1 mes
MODALITAT SOCIS UIB EXTERNS
NADONS 57,00 € 64,00 € 76,00/€
INFANTILS 50,50 € 57,00 € 68,50 €

 

Preus curs intensiu per a nins 2 mesos
MODALITAT SOCIS UIB EXTERNS
NADONS 108,00 € 122,00 € 146,00/€
INFANTILS 95,00 € 108,00 € 131,00 €

 

Ens preocupam pel medi ambient:

Aigua de qualitat: A CampusEsport hem dit adéu als productes químics per al tractament de l’aigua de la piscina. La desinfecció es fa amb un sistema d’electròlisi salina, que substitueix l’aportació química de clor, de forma que l’aigua és menys irritant per als ulls i la pell. A més, hem substituït la utilització d’àcid per la utilització de CO2, molt més segur. L’aigua de les nostres dutxes està tractada amb un sistema de descalcificació que la fa més suau per a la pell i els cabells.

 

AMB EL SUPORT DE