Classes especials de Nadal 2016

a .

 

 

 Us presentam les noves classes especials del mes de desembre!

Recordau que els dies 16 de desembre i 5 de gener no hi haurà classes dirigides del Posa’t en Marxa.

Vos hem preparat les millors classes especials per acomiadar i rebre l'any amb bona energia!! 

 

  

 

  

 

HATTA IOGA: Té una part dinàmica en la qual connectes amb l'agilitat , fortalesa i vitalitat i una altra més pausada per explorar l'alineació de la asana i parar esment a la respiració.
La relaxació final per connectar amb la pau i la quietud mental.

IOGA FUNCIONAL: Millora força i flexibilitat a través de seqüències fàcils amb progressions i adaptacions per a cada nivell… El treball de funcional ioga fa que les articulacions treballin correctament.

MEDITACIÓ AMB BOLS TIBETANS: La teràpia de so és una tècnica d'harmonització natural que actua en els plànols físic, emocional, mental i espiritual. Podem definir-ho com Musicoteràpia, que és l'aplicació científica del so sanador que a través de la seva vibració té la capacitat de descongestionar i relaxar.
El so i les vibracions que emeten els bols Tibetans afluixen i destensen els músculs, equilibrant el cos energètic i dissolent bloquejos i activen les nostres cèl·lules penetrant profundament en tot el nostre ésser.

BODY-BALANCE: programa d'entrenament que millora flexibilitat , força i t'aporta calma i harmonia. Els seus exercicis estan basats en ioga, Taixi i Pilates.

GRIT-STRECHT: 30 minuts d'entrenament intervàl·lic d'alta intensitat , millora la força i augmenta massa muscular..

AMB EL SUPORT DE