Nova activitat dirigida: Body-Art

a .

A CampusEsport cercam noves activitats dirigides per completar el nostre horari del POSA'T EN MARXA i per satisfer les vostres necessitats. Aquest estiu vos oferirem una nova tècnica: el Body-Art.

 

Actualment la gent vol temps per relaxar-se, reduir l'estrès, sentir-se bé amb el seu cos i la seva ment. El Body-Art ofereix aquests tres conceptes en un. El Body-Art combina posicions d'entrenament i tècniques de respiració bàsiques en una sinergia d'entrenament físic i de relaxació mental. L'objectiu final de d'aquesta tècnica és assegurar la correcta funcionalitat de tot el cos a través d'un treball molt complet de força , equilibri , exercicis terapèutics inspirats en el ioga, respiracions, estiraments i relaxació.

Les classes duren una hora i les hem dividit en tres estils diferents el Body-Art Ioga: més pausat i menys dur, el Body-Art Força: per tots els que cerquen un treball dur i constant, i el Body-Art que mescla les dues primeres, ni tan suau con la vessant del Ioga ni tan dur com l'estil Força.

Aquesta tècnica va rebre el Guardó al "Millor Concepte de Fitness" per la ECA (USA) en 2005 i 2006.

Aquí teniu un vídeo amb un resum d'exercicis de Body-Art.

Spotlight Image
  

AMB EL SUPORT DE