Vacances a tope amb CampusEsport!

a .

Vos presentam les activitats programades per a nins i joves de 3 a 16 anys per aquest 2014.

Una bona opció per quan els vostres fills tenen vacances! els nostres programes ofereixen una gran quantitat d'activitats per a que gaudeixin de les seves vacances d'una forma activa i saludable.

 

VACANCES ACTIVES

Programa d’activitats per a nins de 3 a 14 anys, dissenyat per satisfer la pràctica de les activitats de natació, sports, tallers i jocs en els moments diferenciats fora del curs lectiu. Totes les activitats que inclou el programa han estat organitzades i coordinades per llicenciats i diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, i les imparteixen monitors de temps lliure i de natació titulats per la Reial Federació Espanyola de Natació.

ESTADES LUDICOESPORTIVES

Programa d’activitats per a nins de 3 a 12 anys, dissenyat per satisfer la pràctica de les activitats de natació, esports, tallers i jocs en els moments diferenciats fora del curs lectiu.

  • Estades LudicoEsportives Juliol 2014

CAMPUSESPORT SUMMER SCHOOL

Juliol serà un mes molt especial per als joves entre 13 i 16 anys que participin al quart Summer School. Atesos pels nostres monitors professionals, els participants gaudiran de moltes activitats: anglès, natació, esport, ball, informàtica i activitats de ciència divertida.

  • V CampusEsport Summer School

CURS INTENSIU DE NATACIÓ

Durant el mesos de juliol i agost, es farà un curs intensiu de natació els dilluns, dimecres i divendres a partir de las 16.30 hores. Una bona opció per preparar als nens perquè puguin gaudir de la platja i la piscina amb major seguretat.

  • Curs intensiu de natació Juliol i Agost 2014

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ


Aquest campus s’adreça a tots aquells nins i nines que vulguin millorar la tècnica en natació, waterpolo, natació sincronitzada o futbol. Es farà una prova de nivell; no hi ha límits d’edat.

Campus de Tecnificació Juliol 2014

 

 

AMB EL SUPORT DE