Gaudeix del teu esport al millor preu amb els Bonos Pàdel

a .

 

 

Campusesport ofereix l'oportunitat de contractar bonos per a les pistes de pàdel i bonos per a llum, amb l’objectiu d’oferir una alternativa econòmica a tots els aficionats a aquest esport de raqueta.

Aquests vals no tenen una data de caducitat i es poden fer servir quan es vulgui. A més, conscients del necessari estalvi energètic, si es ve a jugar de dia i no es requereix llum artificial, només es consumiria el bono de pista. En el cas de fer servir les hores verdes i esgoteu els vals de pista, sempre podeu venir a jugar de nit abonant únicament l’import de la pista al preu que es correspongui.

Que els doblers no siguin l’excusa! Pots consultar les tarifes aquí o consultar-nos per via telefònica al número 971172554.

 

PREUS BONOS DE PÀDEL
Bono PàdelSociUIBExternLlum
5 hores 30,00 € 35,00 € 40,00 € 10,00 €
10 hores 55,00 € 65,00 € 75,00 € 20,00 €
15 hores 65,00 € 79,00 € 89,00 € 30,00 €

Comunicat sobre notícia apareguda als mitjans de comunicació: tolerància zero als abusos sexuals

a .

En relació a la noticia publicada avui sobre la condemna per abusos sexuals a un socorrista de CampusEsport, volem aclarir que:

Aquesta persona va ser apartada del servei el mateix dia que van ocórrer el fets denunciats, de manera coordinada amb les famílies afectades, que continuen a dia d’avui vinculades a CampusEsport.
Els fets denunciats es van produir el passat 20 de gener de 2017 horabaixa quan una nina, usuària de les activitats aquàtiques, en sortir de l’entrenament li va contar a la seva mare que va ser objecte de tocaments per part d’un socorrista. La mare ho va comunicar el mateix dia al director tècnic de les escoles aquàtiques de CampusEsport. La família va decidir posar una denuncia a la Policia Nacional per abusos sexuals i ho va comentar amb altres famílies, una de les quals també va interposar denúncia per uns fets similars ocorreguts a l’any 2016.

Això va ser un divendres i la direcció de CampusEsport va contactar durant el cap de setmana amb el socorrista, comunicant-li l’existència de la denúncia i el va apartar immediatament del servei: primer forçant-lo a agafar vacances i posteriorment amb un acomiadament. És a dir, el dia 20 de gener, dia dels fets, va ser el darrer dia que el monitor va fer feina a CampusEsport.

Cal destacar que aquesta persona, igual que tots els empleats de CampusEsport, havia lliurat a l'empresa un document expedit pel Ministeri de Justícia certificant que una vegada consultada la Base de dades del Registre Central de Delinqüents Sexuals, NO CONSTA informació penal.

Aquesta situació ha estat excepcional i la Fundació Universitat Empresa va actuar amb rapidesa i contundència, demostrant tolerància zero cap als abusos sexuals.

CampusEsport mantindrà la secció de competició de natació sincronitzada

a .

CampusEsport, que gestiona la Fundació Universitat-Empresa de la UIB, va decidir a final de la setmana passada de suprimir la secció de natació sincronitzada arran de la renúncia, per motius professionals, de l’entrenadora a continuar amb el projecte.

Atesa la inquietud que va generar aquesta decisió en les esportistes i les seves famílies, CampusEsport ha pres la decisió de mantenir la secció de competició de natació sincronitzada i així ho ha anunciat avui a les 37 famílies afectades. De fet, CampusEsport ja treballa per trobar professionals que puguin fer-se càrrec de l’escola de competició, i per garantir la sostenibilitat econòmica del projecte.

El director de les instal·lacions esportives, Miquel Gelabert, ha afegit que «és la tercera temporada seguida que es produeixen dificultats per contractar entrenadors/es de natació sincronitzada per a competició. Malgrat això, farem el possible per mantenir aquest projecte que tants d’èxits esportius ens ha donat».

La direcció de CampusEsport demana disculpes a les famílies afectades per les molèsties ocasionades i comprèn la inquietud generada entre les esportistes d’aquest esport minoritari. 

Analitzarem totes les opcions viables per mantenir la participació de l'Escola de Natació Sincronitzada en les competicions federades

a .

Arran de la notícia que ha saltat sobre la renúncia de CampusEsport a participar en les competicions federades de natació sincronitzada a partir de la temporada que 2017-18, la direcció de les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB) reconeix la dificultat per mantenir la participació i es compromet a estudiar totes les opcions que permetin la seva viabilitat.

La direcció de CampusEsport manifesta que l'organització s'ha hagut d'enfrontar a notables dificultats per trobar i contractar professionals disposats a encapçalar un projecte d'aquestes característiques, i que el resultat negatiu dels tres últims exercicis econòmics de la secció de natació sincronitzada de competició dificulten la sostenibilitat d'un projecte il·lusionant i de futur a llarg termini.

A causa de la preocupació generada en l'àmbit de les joves esportistes i les seves famílies, CampusEsport, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i la UIB es comprometen a treballar intensament, a partir d'aquest dilluns, a la recerca de solucions que permetin mantenir la participació de l'escola de Natació Sincronitzada a les competicions federades i trobar la seva viabilitat.

Des de les instal·lacions esportives de la UIB es vol llançar un missatge de complicitat als amants de la natació i de comprensió davant la preocupació que genera la presa de decisions al voltant de la participació en les competicions federades. Tota decisió que finalment s'adopti al voltant d'aquesta qüestió serà oportunament comunicada a les famílies de les esportistes.

AMB EL SUPORT DE