Acroioga

Publicat per el
  • Visites: 5345

Una practica evolutiva…

Hem escoltat una i altra vegada que la unió fa la força i així ho veiem clarament en aquesta pràctica on aquest principi es fa tangible.

L'acroioga és un ensenyament on es fusiona la saviesa ancestral del ioga, el dinamisme de l'acrobàcia i la bondat sanadora del massatge tailandes. Tot això combinat de manera dinàmica, divertida i disciplinada, les nostres estimades 3 D's.

Aquest ensenyament t'omple de reptes que et connecten amb tu mateix i et porta a una constant interacció, aprenentatge i evolució creixent amb els éssers que comparteixes i amb l'ésser interior.

Però com? Quina és la combinació? Com es fusionen aquests elements en una perfecta equació comunitària cap a la manifestació d'una comunitat en interacció utòpica?

Mitjançant la pràctica. Tècnicament en acroyoga es juga amb un karma o una seqüència progressiva, que ens porta pas a pas a desenvolupar els tresors dins de cada ésser en la comunitat. En general es treballa en equip de vaires persones, en parelles, però sobretot en grups de tres: base, volador i cuidador.

a1sx2_Thumbnail1_acro1.png
L'acroyoga consisteix bàsicament a fer el superman que ens feien els nostres pares quan érem petits, encara que ara d'una manera professional, tècnica i molt divertida.

La base es posa de suport amb les cames a 90 graus, el volador juga sobre les cames i braços de suport solidari, i el cuidador ajuda a la comunicació i la seguretat entre tots dos.

Per què? Serà que és només un joc de nens i ja està...? Doncs no. Encara que costi de creure, en estar volant sobre els peus i estabilitat d'una altra persona, es desenvolupen virtuts tan elementals per a la comunitat que el nostre creixement es desenvolupa sorprenentment. La confiança, la comunicació, la compassió i el maneig de balanç, són algunes de les moltes virtuts que podem esmentar, sobretot pel volador. La base, en tenir la responsabilitat de guardar al volador, desenvolupa la compassió, la cura, el tacte subtil i la força per sostenir el pes d'una altra persona. I finalment el cuidador, serveix com a mediador i ofereix l'energia materna a l'abraçar els exercicis, donant-li seguretat i confiança a tots dos. Per descomptat vam canviar de rol ... tots serem voladors, bases i cuidadors.

És difícil explicar la intel·ligència energètica darrere d'aquestes pràctiques. L'acroioga és un univers en si, el qual es divideix en dues branques.

b2ap3_thumbnail_acro4.png

  1. Terapèutica, sent el volador totalment inactiu, rebent teràpia a través de la gravetat.
  2. Acrobàtica, caracteritzada per un volador actiu, dinàmic i creant figures amb la fusió dels tres elements anteriorment esmentats.

Sembla que tot flueix com un joc, s'obren fàcilment les qualitats humanes del compartir. I cal esmentar que cada classe porta la seva estructura. Cercle d'obertura, flow en parelles, principis de vol, vols, massatge terapèutic en agraïment i tancament en cercle..

Com és sabut i està escrit en la Bíblia i els antics textos ... 'on hi ha dos o més en el meu nom, aquí estaré jo ...' Jo, en aquest cas representa la presència de Déu. No obstant això, aquí es fa referència a la manifestació i materialització del que s'anomena sànscrit -Sangha- o la comunitat de gent al teu voltant que ens ajuda a créixer i evolucionar com a éssers de llum.

a1sx2_Thumbnail1_acro3.png

L'alegria, el joc, el constant suport mutu i les aliances a la feina ens van desenvolupant estats més elevats de confiança, comunicació i creixement dins del tatami, que sense adonar-nos, anem portant fora de la sala i a les nostres cases, amics i familiars .

Els convidem realment a explorar, descobrir i formar part d'aquest nou i inspirador univers d'acroioga a través de l'art de volar, el toc sanador i la senda del guerrer de la llum.

a1sx2_Thumbnail1_acro5.png

Gratitud Infinita i Amor en comunitat!
Om namaskar

 

 

Etiquetat com: Ioga

Instructora de Ioga.

Darreres entrades de l'autor

Comentaris

AMB EL SUPORT DE