En què pensar quan volem començar a fer exercici.

Publicat per el
  • Visites: 10649

Has pres una decisió en la teva vida: tallaràs amb la teva rutina sedentària i començaràs a cuidar-te però no saps per on començar, en aquest article, explicarem alguns consells per fer exercici i cuidar-se, pensats per a les persones que han pres aquesta decisió, i necessiten una petita "empenta". 

1. Alimentació.

Prèviament a parlar sobre l'exercici, hem de parlar sobre l'alimentació. L'alimentació forma part de més del 70% dels resultats obtinguts per l'exercici. És molt important que consultis amb un nutricionista que et pugui recomanar una dieta ajustada, o al menys informar sobre els aliments que hauries de consumir i els aliments que no, específicament en el teu cas particular.


2. El gimnàs

És probable que si vas a entrenar físicament, vulguis fer-ho en un gimnàs i no independentment, sense la supervisió de cap especialista. A l'hora de triar el gimnàs, tingues en compte les següents condicions:

- Autorització sanitària
- Professionalitat dels entrenadors
- Oferta d'entrenaments
- Equipament
- Proximitat a casa teva o al teu treball
- Ambient
- Relació qualitat-preu

Valora aquestes condicions anteriors per determinar quin gimnàs és l'indicat per a tu. Pren-te temps cercant gimnasos i després compara'ls. És fonamental que et sentis a gust amb el lloc en el qual entrenaràs, ja que no voldràs associar el teu entrenament a una cosa negativa. Recorda que t'estaràs fent un bé.


3. Progrés

Un dels principals problemes de les persones que comencen a fer exercici de forma abrupta, és el apurar al temps de constituir les seves rutines d'entrenament. Recorda que has de començar de forma lenta i segura, per anar guanyant resultats naturalment. Els canvis sobtats no són bons per al teu cos, a més que no asseguren solidesa en aquests mateixos canvis.

Etiquetat com: Nutrició Salud

Comentaris

AMB EL SUPORT DE