Publicat per el

b2ap3_thumbnail_foto-dieta.jpg

Tots i totes volem lluir un cos escultural que cridi l’atenció i les dietes estan de moda més que mai. Qui no vol lluir un bon aspecte físic en ocasions destacades, vacances o durant l’estiu? La solució per aconseguir-ho és senzilla, sempre que procurem seguir una sèrie de consells bàsics i qüestions de sentit comú.

Malgrat això, la majoria d’ocasions la gent tria opcions dietètiques que no són bones per la salut. Amb una ràpida cerca a través de qualsevol navegador d’Internet, són innumerables les opcions que se’ns plantegen. Ara bé, no totes són saludables per a tu. Si el que vols aconseguir és perdre pes de forma constant i segura per a la teva salut, segueix aquests sis consells que et funcionaran de bon de veres:

1.- Fes exercici.

És lògic, no? Menjar sa, estar de bon estat d’ànim i descansar són qüestions bàsiques per al teu rendiment físic.

...
Etiquetat com: Dieta Hàbits saludables


Si us agrada la pràctica esportiva, segurament us heu trobat en alguna ocasió amb el fet que no és senzill escollir un centre on pugueu fer l’activitat esportiva desitjada. En el mercat trobam diverses opcions dirigides a persones amb interessos diferents. Sempre n’hi ha alguna que s’ajusta més que les altres al que nosaltres cercam. Per tant, abans d’escollir un centre o un altre cal tenir clar què ens ofereix cada un.

En el moment d’escollir podem considerar importants diversos factors com el temps que tardam a desplaçar-nos al centre esportiu, el preu de les quotes, els serveis principals i complementaris de què es pot gaudir amb el pagament de les quotes, l’atenció al client que rebem, la neteja del centre, la qualitat de les instal·lacions del centre o fins i tot les despeses derivades de l’elecció d’algun centre com podria ser el pagament per poder fer ús d’un pàrquing proper al centre, del miniclub si tenim fills o, fins i tot, de la dutxa després de cada sessió d’entrenament.

b2ap3_thumbnail_piscina_20140109-110943_1.jpgEl sistema utilitzat a les nostres instal·lacions és beneficiós per a la salut dels usuaris, ja que elimina la utilització de productes químics, evita els trastorns oculars i dermatològics i és respectuós amb el medi ambient.
CampusEsport aposta per tenir cura de la salut dels seus usuaris no només a través de l'esport sinó també amb la millora de la qualitat de l'aigua de les seves instal·lacions. A la piscina de CampusEsport, la més gran d'ús esportiu de Mallorca amb aquestes característiques , tenim instal·lats dos sistemes de tractament de l'aigua: el sistema de cloració basat en l'electròlisi salina i el sistema de compensació de pH mitjançant CO2. Ambdós sistemes tenen múltiples avantatges per a les persones i per al medi ambient respecte a altres tractaments de depuració més habituals com són l'hipoclorit sòdic i l'àcid clorhídric.

Publicat per el

b2ap3_thumbnail_hacer-que-tu-novio-sienta-celos-de-ti-03.jpgQuan ens feim usuaris d’un centre esportiu tenim la intenció de millorar la nostra condició física i la nostra salud, però moltes vegades tenim tantes opcions que no sabem per on començar.

Visitam el centre esportiu, veim que hi ha infinitat de possibilitats i pensam que en aquesta ocasió tot sortirà bé, estam motivats, tenim ganes i estam segurs de que ho aconseguirem, però quan venim sols tenim dubtes de què hem de fer. Sabem exactament el que cercam? Quines activitats són més beneficioses per nosaltres o quines ens donaran millors resultats?

Publicat per el

b2ap3_thumbnail_y-ellos-tambien-se-ponen-a-dieta_4128.JPG

Com una paraula ens pot fer sentir tant? "DIETA". N'hi ha milers, la dieta del meló, la dieta de la pinya, la dieta dels punts, la dieta Dukan, la dieta miracle, en fi ... Una llista interminable!!

Gairebé tots passam fam o sempre estam pensant que "això ho tenim prohibit". Anem a un restaurant amb amics i no podem menjar segons quins aliments, mentre ells mengen i mengen davant la nostra causant-en la majoria de les vegades frustració: pesam aliments, començam a perdre pes, ens estancam, tornam a cercar solucions menjant menys, eliminem aliments... al final tot això ens porta a suspendre la dieta i a començar a engreixar o tenir el famós efecte "rebot".

Publicat per el

Has pres una decisió en la teva vida: tallaràs amb la teva rutina sedentària i començaràs a cuidar-te però no saps per on començar, en aquest article, explicarem alguns consells per fer exercici i cuidar-se, pensats per a les persones que han pres aquesta decisió, i necessiten una petita "empenta". 

Etiquetat com: Nutrició Salud

Publicat per el

Sabem respirar?

b2ap3_thumbnail_respiracion.jpgRespirar correctament estimula una efectiva oxigenació de la sang. El cos no pot emmagatzemar oxigen, per tant cal respirar contínuament. Depenent del moment respirem d'una manera o altra, és a dir, per acompanyar l'impuls del moviment, modificar emocions, obrir o tancar costelles, etc ... i la pregunta que ens fem és: sabem respirar?. La majoria ho fem espontàniament segons el moviment que estiguem efectuant. Incorporar la respiració correcta durant l'exercici ajuda a relaxar els músculs i evita tensions innecessàries.

Publicat per el

b2ap3_thumbnail_banner_danza_oriental.pngAquesta és una resumida descripció d'algunes de les propietats de la Dansa Oriental, coneguda popularment com dansa del ventre o belly dance, perquè us ubiqueu una miqueta millor en ella.

La dansa del ventre posseeix una dimensió terapèutica i espiritual, que es remunta a un passat llunyà, quan es practicava en els temples sagrats d'Egipte i l'Índia.

Publicat per el

b2ap3_thumbnail_gimnasio2.jpg

Quan parlem de percentatges d'entrenament la majoria de la gent no sap a què ens estem referint. En aquest article intentarem resoldre aquest dubte ia poder calcular-los.

El percentatge de la intensitat de treball és directament proporcional a l'edat i l'estat físic de la persona. A causa de que aquestes són variables, hem de calcular cada cert temps aquests valors.

Per poder calcular amb la major exactitud possible la zona d'intensitat de treball, necessitem trobar 2 valors, la freqüència en repòs o basal i la freqüència cardíaca màxima.

Etiquetat com: Fitness Formació Salud

Portar una bona alimentació no té res a veure amb la pràctica de l'exercici, al marge d'això hem de portar una bona alimentació tots els dies, amb o sense exercici. Per a això sabem que hem de menjar de tot i en les quantitats adequades. Un exemple d'aliments i quantitats saludables seria el que mostra la figura. La base conté els aliments més importants i que haurien de ser més abundants en la nostra dieta diària, i a mesura que pugem, la ingesta d'aquests aliments ha de disminuir.

piramidealimenticia1.png

Etiquetat com: Fitness Nutrició Salud

L'electròlisi salina no és més que la instal·lació d'una "fàbrica" a la piscina per a la generació in situ d'hipoclorit sòdic. Així, quan una gran planta industrial de clor pot produir unes 100 tones de l'element diàriament, un sistema d'electròlisi salina domèstic pot fabricar només 100 grams per dia.

b2ap3_thumbnail_piscina4.jpg  b2ap3_thumbnail_piscina5.jpg

El procés de fabricació de clor mitjançant electròlisi consisteix a fer circular un corrent elèctric contínua entre uns elèctrodes a través dels quals circula aigua que conté una determinada concentració de sal comuna (clorur sòdic).

Etiquetat com: Aigua Natació Piscina

Publicat per el

El cos està compost per un 70% d'aigua, un 20% de proteïna i un 10% de greix al costat d'altres substàncies, d'aquí es pot entendre la importància que té l'aigua per a nosaltres.

L'aigua ajuda a regular la temperatura corporal. A l'hivern escalfa el cos ia l'estiu, la suor, ajuda a refredar-lo. L'aigua ajuda a cercar i controlar la temperatura corporal correcta. 

b2ap3_thumbnail_beber-agua1.jpg

Etiquetat com: Aigua Nutrició Salud

Publicat per el

Una practica evolutiva…

Hem escoltat una i altra vegada que la unió fa la força i així ho veiem clarament en aquesta pràctica on aquest principi es fa tangible.

L'acroioga és un ensenyament on es fusiona la saviesa ancestral del ioga, el dinamisme de l'acrobàcia i la bondat sanadora del massatge tailandes. Tot això combinat de manera dinàmica, divertida i disciplinada, les nostres estimades 3 D's.

Etiquetat com: Ioga

AMB EL SUPORT DE