Campus de futbol juny 2017

 

Programa d'activitats  per a nins i nines nascuts als anys del 2008 al 2012 per satisfer la pràctica de les activitats pròpies del futbol fora del curs lectiu.

Totes les activitats que inclou el programa han estat organitzades i coordinades per llicenciats i diplomats en Magisteri d'Educació Física i en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i les imparteixen entrenadors titulats per  Reial Federació Balear de Futbol.

 

Edat

Dirigit a nins i nines de 4  a 9 anys nascuts entre l'1 de gener de 2008 i el 31 de desembre de 2012.

Duració

Del 23 al 30 de juny (ambdós inclosos).

Horaris

  • De 9 a 14 hores: activitats futbol i multi esports
  • De 8  a 9 hores i de 15  a 16 hores: guarderia opcional
  • De 14 a 15 hores: menjador opcional

Què farem?

Iniciar o perfeccionar els aspectes tècnics bàsics del futbol. Desenvolupar la coordinació i agilitat en tot el seu bagatge motriu. Aconseguir que totes les persones gaudeixin, d’acord amb les seves possibilitats, del moviment com a mitjà d’integració. Inculcar en tots els infants uns hàbits higiènics i nutricionals adequats. Utilitzar la pràctica d’activitats físiques i esportives com a mitjà per inculcar en els nostres infants uns hàbits de vida saludables.

Aprofitant les instal·lacions de CampusEsport tots els nins realitzaran diàriament classes de natació dintre de l’horari del Campus de Futbol. Aquestes sessions són un moment de desconnexió per l’al·lot que lis permet seguir treballant la coordinació i la motricitat i els mateixos valors de superació, respecte i cooperació però dintre del mitjà aquàtic.

Els que ho desitgin podran també quedar a les guarderies i a dinar al menjador.

I els preus?

Campus futbol  del 23 al 30 de juny.

PREUS
Activitats, de 9 a 14 hores  SOCIS 88,00 € / UIB 97,00 € / EXTERNS 106,00 €
Menjador, de 14 a 15 hores 42,00 €
Guarderia, de 8 a 9 hores  10,50 €
Guarderia, de 15 a 16 hores

10,50 €

Aquests preus inclouen el material i l'assegurança per a cada nin. Els germans, a partir del segon, tenen un 15 per cent de descompte sobre el preu de les activitats. El menjador i les guarderies no tenen descompte.

Quan puc realitzar la inscripció?

La inscripció es durà a terme a la recepció de les instal·lacions esportives des del 16 de maig fins a tres dies abans de l'inici de l'activitat en l'horari següent:
De dilluns a divendres de 7.30 a 22 hores.
Els dissabtes, diumenges i festius de 9 a 20 hores.

Per a la realització d'aquesta activitat hi ha d'haver un mínim de 15 participants. 

AMB EL SUPORT DE