Com es pot escollir el vostre centre esportiu de confiança? Deu motius per escollir CampusEsport

Publicat per el
  • Visites: 9552


Si us agrada la pràctica esportiva, segurament us heu trobat en alguna ocasió amb el fet que no és senzill escollir un centre on pugueu fer l’activitat esportiva desitjada. En el mercat trobam diverses opcions dirigides a persones amb interessos diferents. Sempre n’hi ha alguna que s’ajusta més que les altres al que nosaltres cercam. Per tant, abans d’escollir un centre o un altre cal tenir clar què ens ofereix cada un.

En el moment d’escollir podem considerar importants diversos factors com el temps que tardam a desplaçar-nos al centre esportiu, el preu de les quotes, els serveis principals i complementaris de què es pot gaudir amb el pagament de les quotes, l’atenció al client que rebem, la neteja del centre, la qualitat de les instal·lacions del centre o fins i tot les despeses derivades de l’elecció d’algun centre com podria ser el pagament per poder fer ús d’un pàrquing proper al centre, del miniclub si tenim fills o, fins i tot, de la dutxa després de cada sessió d’entrenament.

En aquest escrit exposaré deu raons per les quals consider que CampusEsport pot ser una bona opció per ser escollit com a centre esportiu de confiança i practicar l’esport que es desitgi, tant de forma individual com amb amics o en família.

1- És el centre més econòmic que ofereix tres serveis principals als socis:

     a. Ús lliure de piscina

     b. Ús lliure de la sala de fitnes

     c. Més de 3.500 hores anuals d’activitats dirigides.

Per tan sols 18.50 euros/mes (abonament individual) o 29 euros/mes (abonament familiar) es pot gaudir d’aquests tres serveis. Hi ha altres centres a Palma que ofereixen aquests mateixos serveis però si s’escull el pagament d’una quota mensual «individual» solen tenir quotes superiors als 50 euros.

I cal tenir en compte que per ser socis durant 365 dies NO cal pagar 12 mensualitats. Hi ha diversos mesos a l’any en què el nombre de quotes que s’ha de pagar és el següent:

     - 8 quotes: per als membres de la comunitat UIB.

     - 9 quotes: per a residents dels pobles amb conveni: Valldemossa, Bunyola, Estellencs, Consell, Marratxí, etc.

     - 10 quotes: per a treballadors d’altres empreses o entitats amb conveni signat.

     - 11 quotes: per a qualsevol persona que no tingui cap tipus de descompte.

 

2- S’ofereixen totes les facilitats possibles als usuaris per efectuar el pagament de l’abonament

   - L’abonament anual es pot pagar de forma íntegra en el moment en què es contracta, o es pot fraccionar en còmodes mensualitats sense cap increment del preu final.

   - Qualsevol altra modalitat d’abonament també pot ser fraccionada fins en quatre mensualitats sense increment del preu final.

 

3- CampusEsport disposa de la major piscina de Mallorca d’ús esportiu i recreatiu que utilitza el sistema de cloració d’electròlisi salina, amb tots els avantatges que això implica per als usuaris. http://campusesport.com/index.php/blog/entry/13-ús-i-avantatges-de-l-electròlisi-salina-en-piscines

 

4- CampusEsport ofereix el miniclub de forma gratuïta per a socis, cursetistes i usuaris.

L’usuari pot realitzar l’activitat que desitja amb la tranquil·litat de saber que els seus fills estan gaudint de jocs i tallers al miniclub sense haver de pagar res per aquest servei. http://campusesport.com/index.php/activitats-nins-nines-i-nins-a-fer-esport/mini-club-d-en-llumet

 

5- És una instal·lació «per a tota la família» on es poden trobar activitats per a nins en qualsevol moment de l’any. 

     - Escoles esportives de setembre a juny: futbol, natació, sincro, waterpolo, tennis i pàdel.

     - Campus per a nins de 3 a 16 anys —Estades LudicoEsportives, Art Campus, Vacances Actives, campus de futbol…

     - Festes d’aniversari per a nins amb monitors i berenar inclòs.

 

6- Es poden llogar tots els espais esportius per gaudir de l’esport en companyia dels amics.

Qualsevol espai que es desitgi es pot llogar: 2 camps de futbol-7 de gespa artificial de darrera generació, 8 pistes de pàdel, 1 pista de tennis de greenset, 1 pavelló poliesportiu que se subdivideix en 3 mòduls, dues sales d’activitats dirigides, la piscina climatitzada i un nou circuit de cros.

I, si la persona és sòcia, pot gaudir dels preus més avantatjosos del mercat en el lloguer d’aquests espais.

 

7- Es disposa d’un ampli horari d’atenció al públic perquè es pugui venir a fer esport sempre que es vulgui:

     - De dilluns a divendres: de 7 a 23 hores

     - Dissabtes, diumenges i festius: de 9 a 21 hores.

 

8- Hi ha pàrquing gratuït per a tothom, i no es tindrà mai cap problema per trobar lloc per aparcar.

 

9- Àmplia oferta complementària d’activitats i serveis per a adults.

Els adults, si ho desitgen, també poden contractar una àmplia oferta de cursos i serveis com ara cursos de natació de tots els nivells, cursos de preparació per a triatletes, entrenaments personals a la sala de fitnes o, fins i tot, cursos de monitor i director d’activitats de temps lliure.

 

10- I, per als més competitius, oferim competicions molt atractives de futbol-7, futbol sala i pàdel. Amb webs actualitzades diàriament i xifres anuals tan impactants com les següents:

     - Més de 300 equips.

     - Més de 3.500 participants.

     - Més de 19.000 euros de premis en metàl•lic i descomptes en properes inscripcions.

     - Altres premis valorats en més de 130.000 euros.

 

En resum, quan decidim realitzar una pràctica esportiva invertim en la nostra salut, però hem de ser conscients que també hem d’invertir temps i diners, per això no hem d’inscriure’ns a un centre esportiu i no anar-hi més que dues vegades perquè ens hem adonat tard que no ens van bé els horaris d’activitats, que es perd molt de temps per trobar aparcament, que és molt car pel servei que ofereixen, que està brut o que les instal·lacions no es cuiden bé i no ens trobam a gust fent esport en aquell espai.

Si és possible, abans d’escollir, demanau que us deixin provar el centre alguns dies, valorau els diferents serveis que us ofereixen i després ja decidireu. Segurament no us posaran cap problema i estareu més segurs de la vostra elecció.

Comentaris

AMB EL SUPORT DE