Ja sóc soci, i ara... per on començo?

Publicat per el
  • Visites: 14441

b2ap3_thumbnail_hacer-que-tu-novio-sienta-celos-de-ti-03.jpgQuan ens feim usuaris d’un centre esportiu tenim la intenció de millorar la nostra condició física i la nostra salud, però moltes vegades tenim tantes opcions que no sabem per on començar.

Visitam el centre esportiu, veim que hi ha infinitat de possibilitats i pensam que en aquesta ocasió tot sortirà bé, estam motivats, tenim ganes i estam segurs de que ho aconseguirem, però quan venim sols tenim dubtes de què hem de fer. Sabem exactament el que cercam? Quines activitats són més beneficioses per nosaltres o quines ens donaran millors resultats?

 

Com us sentiu quan entrau a una sala de fitness? Hi ha maquinaria de tot tipus, moltes persones realitzant activitat i tothom pareix que controla el que està fent… però malauradament no és així. En moltes ocasions decidim pujar a una cinta o a una bicicleta i no demanam res per vergonya, pensant que amb això que feim n’hi haurà prou, observam a la gent que fa ús de la resta de maquines i, un dia que hi ha poca gent començam a fer-ne ús sense haver demanat consell a ningú…

Si sou dels que actuau d’aquesta forma possiblement sigui difícil que tengueu èxit en el vostre propòsit ja que:

- Desconeixeu les possibilitats de la maquinaria.
- Desconeixeu com fer-ne un ús correcte i treure’n el màxim profit.
- Desconeixeu els beneficis de cada exercici

I què feim quan anam a la piscina? La majoria de nosaltres pensa que sap nedar encara que mai hagi anat a clases de natació. Sempre s’ha dit que nedar és molt bo i que és un dels exercicis més complets que es pot realizar. Està ben demostrat que són molts els beneficis de la natació, però també està demostrat que practicar-ho sense una correcte supervisió pot causar lesions i s’aconsegueix l’objectiu contrari al que ens hem proposat: ens hem fet mal, no hem millorat la condició física i ens hem desmotivat.

Abans de començar ús suggerim que us poseu en contacte amb el personal del centre esportiu i els expliqueu quins són els vostres objectius, ells us podran explicar millor que ningú les diferents possibilitats per aconseguir el que us proposau, i us informaran millor que ningú sobre com fer ús correcte de cada espai i dels beneficis que us pot aportar cada activitat.
L’objectiu principal del centre esportiu és aconseguir la satisfacció de l’usuari i això pasar per que el client aconsegueixi l’objectiu que s’hagi proposat, ja sigui perdre pes, augmentar masa muscular, tonificar-se, desconectar de l’estres diari, divertir-se, coneixer a gent amb els mateixos interessos…, etc… i quanta més información es doni al personal més possibilitats hi haurà d’aconseguir-ho entre tots.

No ho dubteu, per tots hi ha hagut una primera vegada a un centre esportiu i a tots ens han donat molts de consells. El millor és perdre la timidesa i demanar tot el que se’ns acudeixi, segur que així aprendrem més aviat, evitarem lesions i aconseguirem abans els objectius proposats.

Comentaris

AMB EL SUPORT DE