Activitats 2018 per a nins i joves

Vos presentam les activitats programades per a nins i joves de 3 a 16 anys per aquest 2018.

Una bona opció per quan els vostres fills tenen vacances! els nostres programes ofereixen una gran quantitat d'activitats per a que gaudeixin de les seves vacances d'una forma activa i saludable.  

VACANCES ACTIVES 2018

Programa d’activitats per a nins de 3 a 12 anys (nascuts entre el 1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2014) dissenyat per satisfer la pràctica de les activitats de natació, esports, tallers i jocs en els moments diferenciats fora del curs lectiu. Totes les activitats que inclou el programa han estat organitzades i coordinades per llicenciats i diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, i les imparteixen monitors de temps lliure i de natació titulats per la Reial Federació Espanyola de Natació.

CAMPUS DE NATACIÓ SINCRONITZADA 2018

Programa d’activitats per a nins i nines de 5 a 17 anys (nascuts entre el 1 de gener de 2001 i el 31 de desembre de 2012) on podran iniciar-se i millorar la seva tècnica i es fomentaran hàbits de vida saludables i valors personals com la superació el respecte i la cooperació. Impartit per monitors de natació titulats per la Reial Federació Espanyola de Natació.

CAMPUS DE FUTBOL  2018

L’Escola de Futbol CampusEsport, guardonada amb el premi al millor treball pedagògic en el I Campionat del Món d’Escoles de Futbol, imparteix un campus de formació per als nins i nines nascuts entre l'1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2012, on tots podran iniciar-se i millorar la seva tècnica, coordinació i motricitat a través de formes jugades i, com sempre, es fomentaran hàbits de vida saludables i valors personals com la superació, el respecte i la cooperació. 


ESTADES LUDICOESPORTIVES 2017

Programa d’activitats per a nins de 3 a 12 anys, dissenyat per satisfer la pràctica de les activitats de natació, esports, tallers i jocs en els moments diferenciats fora del curs lectiu.

 ART CAMPUS. CINEMA, ANIMACIÓ I ESPORT 2017

Aquest any com a novetat, Campusesport organitza l'Art Campus, Cinema, Animació i Esport. Aquest Programa d’activitats inicia als a nins entre 12 i 16 anys al món dels dibuixos animats amb 3D fets amb ordinador.

 CURS INTENSIU DE NATACIÓ 2017

Durant els mesos de juliol i agost, es farà un curs intensiu de natació els dilluns, dimecres i divendres a partir de las 16.30 hores. Una bona opció per preparar als nens perquè puguin gaudir de la platja i la piscina amb major seguretat.

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2017

Aquest campus s’adreça a tots aquells nins i nines que vulguin millorar la tècnica en natació, waterpolo, natació sincronitzada o futbol. Es farà una prova de nivell; no hi ha límits d’edat.

 

 

AMB EL SUPORT DE