Activitats 2017 per a nins i joves

Vos presentam les activitats programades per a nins i joves de 3 a 16 anys per aquest 2017.

Una bona opció per quan els vostres fills tenen vacances! els nostres programes ofereixen una gran quantitat d'activitats per a que gaudeixin de les seves vacances d'una forma activa i saludable.  

VACANCES ACTIVES 2017

Programa d’activitats per a nins de 3 a 12 anys (nascuts entre el 1 de gener de 2005 i el 31 de desembre de 2013) dissenyat per satisfer la pràctica de les activitats de natació, esports, tallers i jocs en els moments diferenciats fora del curs lectiu. Totes les activitats que inclou el programa han estat organitzades i coordinades per llicenciats i diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, i les imparteixen monitors de temps lliure i de natació titulats per la Reial Federació Espanyola de Natació.

CAMPUS DE FUTBOL  2017

L’Escola de Futbol CampusEsport, guardonada amb el premi al millor treball pedagògic en el I Campionat del Món d’Escoles de Futbol, imparteix un campus de formació per als nins i nines nascuts els anys 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012, on tots podran iniciar-se i millorar la seva tècnica, coordinació i motricitat a través de formes jugades i, com sempre, es fomentaran hàbits de vida saludables i valors personals com la superació, el respecte i la cooperació. 


ESTADES LUDICOESPORTIVES 2017

Programa d’activitats per a nins de 3 a 12 anys, dissenyat per satisfer la pràctica de les activitats de natació, esports, tallers i jocs en els moments diferenciats fora del curs lectiu.

 ART CAMPUS. CINEMA, ANIMACIÓ I ESPORT 2017

Aquest any com a novetat, Campusesport organitza l'Art Campus, Cinema, Animació i Esport. Aquest Programa d’activitats inicia als a nins entre 12 i 16 anys al món dels dibuixos animats amb 3D fets amb ordinador.

 CURS INTENSIU DE NATACIÓ 2017

Durant els mesos de juliol i agost, es farà un curs intensiu de natació els dilluns, dimecres i divendres a partir de las 16.30 hores. Una bona opció per preparar als nens perquè puguin gaudir de la platja i la piscina amb major seguretat.

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2017

Aquest campus s’adreça a tots aquells nins i nines que vulguin millorar la tècnica en natació, waterpolo, natació sincronitzada o futbol. Es farà una prova de nivell; no hi ha límits d’edat.

 

 

AMB EL SUPORT DE